Az MVM NET a „DE-CIX” hivatalos viszonteladója lett

Krenusz-Kornel-MVM-NETAz MVM NET Zrt. a világ egyik vezető, Európa legnagyobb internetforgalom-cserélőjének, a frankfurti „DE-CIX”-nek (Deutscher Commercial Internet Exchange) a hivatalos viszonteladójává vált. Ezzel az MVM Csoportba tartozó telekommunikációs társaság az első Magyarországon, amely ilyen jogosultságot szerzett. „A viszonteladói státusz megszerzésének célja, hogy kiemelt üzleti partnereink, a magyarországi, valamint közép-kelet-európai nagykereskedelmi üzletfeleink számára a gerinchálózati kapacitások bérbeadása mellett értéknövelt, versenyképes szolgáltatásokat kínálhassunk Európa legnagyobb internetforgalom-cserélő központjában. Az új szolgáltatások nagyban hozzájárulnak stratégiai céljaink megvalósításához, hogy növeljük szolgáltatói szerepünket mind a hazai, mind pedig a regionális piacokon” – mondta Krénusz Kornél, az MVM NET vezérigazgatója a bejelentés kapcsán.

Az MVM NET 2014. óta teljes jogú tagja a DE-CIX platformnak, mostantól arra is lehetősége lesz, hogy a szolgáltatásokat viszonteladóként értékesíthesse saját, 100Mps-től 10Gbps-ig elérhető kapacitású portján az internetforgalom-cserélő ponton. Az MVM NET mindezek mellett a budapesti internetforgalom-cserélő, vagyis a BIX-szel is viszonteladó szerződést kötötte az Internet Szolgáltatók Tanácsával. Ennek köszönhetően a társaság képes a BIX szolgáltatásait Budapesten kívül is nyújtani átlátható feltételek mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Hátul is van szeme a Mio új csúcskamerájának

ked ápr 19 , 2016
A személyes szemtanúként funkcionáló Mio MiVue autóskamera család legmodernebb tagja, a 698 Dual nagyméretű érintőképernyővel, kristálytiszta, két kamerával, parkolás közbeni automata rögzítéssel és megannyi vezetést segítő kiegészítő funkcióval óv minket a jogtalan káresetektől és a felesleges kiadásoktól. Mindkét kamera a legújabb, H.264 rögzítési technológiával ellátott, így a korábbiak másfélszeresére nőttek […]