Az MSP-k biztonsági tanácsadókká válnak: Sophos trendek 2020 V.

A digitális biztonság területén számos jelentős változás ment végbe 2019-ben, amelyet a Sophos 2020 Threat Report részletez.

Napjaink zsúfolt piacán még sosem volt ennyire fontos az MSP-k (managed service provider, olyan szolgáltató, aki informatikai szolgáltatásokat nyújt távolról) számára, hogy képzett biztonsági tanácsadókká váljanak. Jövőre az MSP-knek gondoskodnia kell arról, hogy naprakészek maradjanak a gyorsan fejlődő fenyegetések és az elérhető új generációs biztonsági eszközök területén, hogy a ügyfeleik biztonsága érdekében fel tudják őket vértezni az iparág legjobb megoldásaival. A digitális veszélyek világa gyorsan változik, a végfelhasználóknak pedig segítségre és útmutatásra van szüksége, hogy védve legyenek napjaink kifinomult támadásaival szemben. Az MSP-k számára kritikus a megfelelő képzettség, hogy ügyfeleik számára a megfelelő erőforrásokat tudják biztosítani – ami upsell és keresztértékesítési lehetőségeket nyújt cserébe – amivel valóban kihasználhatják ezt a lehetőséget. Az MSP-k belső rendszereiben is intézkedések szükségesek a saját környezeteik védelme érdekében, hiszen gazdag célponttá válnak a digitális bűnözők számára. A Sophos azt javasolja, hogy az MSP-k vezessenek be kétlépcsős azonosítást és bizonyosodjanak meg arról, hogy hálózatukat rétegelt biztonsági rendszerrel zárják le, amellyel megvédhetik magukat a nem kívánt fenyegetésekkel szemben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ez szörnyű! Még mindig vannak, akik bedőlnek a világ legócskább átverésének

pén jan 17 , 2020
A Körmendi Járási Ügyészség üzletszerűen elkövetett csalás bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat az ellen a jogerős szabadságvesztését töltő férfi ellen, aki távközlési cégek munkatársának adta ki magát, és országszerte tizenhárom sértettet tévesztett meg valótlan telefonhívásokkal, 2017 októberétől 2018 januárjának végéig. A vádirat szerint a vádlott saját, valamint mások […]
börtön

És még ez is...