Az MCNtelecom betört Ausztriába is

Az MCNtelecom GmbH bejelentette a megjelenését az osztrák piacon. A szolgáltató termékportfóliója jelenleg az ország tíz nagyvárosában, kis- és középvállalkozások számára érhető el. Bécs, Eisenstadt, Sankt Pölten, Graz, Klagenfurt, Innsbruck, Bregenz, Salzburg, Linz azok a települések, ahol az MCNtelecom ezer földrajzi és helyrajzhoz nem kötött telefonszámot kapott az osztrák hírközlési és távközlés szabályozó hatóságtól (RTR). Ausztria a negyedik európai ország, ahol az MCNtelecom cégcsoport már jelen van és teljes körű telefonszolgáltatást, virtuális alközpont szolgáltatást, hívás&chat a weboldalról szolgáltatást, illetve földrajzi és helyrajzhoz nem kötött telefonszámokat nyújt ügyfelei számára. A szolgáltató telefonszolgáltatás és virtuális alközpont szolgáltatásnak az árai hasonlóak a piaci árakhoz. A legfontosabb különbség a versenytársakhoz képest abban mutatkozik meg, hogy a virtuális alközpont szolgáltatásai között van egy ingyenes Free Start tarifa, ami három előfizetőt foglal magában — áll a társaság közleményében.

A tavaly öt főt foglalkoztató vállalatnak, az MCN Telecom Telekommunikációs Kft.-nek tavaly durván visszaesett a forgalma, 54 millióról 25 millióra, s a korábbi 8,2 millió forintos nyereség helyett 29,2 milliós veszteséget sikerült elérnie.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nagyon bízunk az ujjlenyomat-olvasóban

vas aug 19 , 2018
Az ujjlenyomat-olvasó a legnépszerűbb és legbiztonságosabbnak tartott képernyőfeloldási-mód a magyar okostelefon-tulajdonosok körében – ez derült ki egy több mint hétezer fő részvételével végzett online felméréséből. A kutatás szerint a mobilokban mindössze néhány éve elérhető ujjlenyomat-olvasó lassan teljesen kiszorítja a korábban népszerű jelszavas és a feloldómintás védelmet. A magyarok többsége nyitott […]

Friss, ropogós