Az LG G3 lett a legjobb okostelefon

unnepAz LG Electronics LG G3 készülékét választotta az év okostelefonjának a mobilszolgáltatókat tömörítő GSMA a 2015-ös Mobile World Congress (MWC) rendezvényen. A telefont minőségéért, változatos funkcióiért és egyszerű használhatóságáért díjazta a szervezet. „A G3 5,5 colos Quad HD kijelzőjével és 13 megapixeles, lézeres autófókusszal felszerelt OIS+ kamerájával rendkívül felhasználóbarát és intuitív használatot biztosít. Olyan újításaival, mint a Smart Keyboard, a szelfikészítést megkönnyítő Gesture for Selfie és Flash for Selfie, illetve az egyedi képernyőzár, a Knock Code, egyszerűen kényelmes, „okos” és biztonságos felhasználói élményt nyújt” – emelte ki az értékelés kapcsán a mobilszövetség.

Több vezető technológiai médium is az év okosórájának választotta az LG Watch Urbane-t és Watch Urbane LTE-t. Az Android Authority, az Android Central, a PC Pro és az Ubergizmo az LG Watch Urbane-t klasszikus, ám egyben kozmopolita dizájnjáért, illetve az analóg órákéhoz hasonló megjelenéséért értékelte a legkiemelkedőbbnek. A világ első LTE-képes okosóráját, az LG Watch Urbane LTE-t az Android Central, az AndroidPIT, a Digital Trends, az Expert Reviews és a TechnoBuffalo is a kiállítás legjobbjának nevezte. Az óra funkciói közül a szakértők közül többen is kiemelték a kategóriában először alkalmazott NFC fizetési technológiát, illetve az iparág legnagyobb kapacitású akkumulátorát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Fémházas, animgif készítő szelfimobil a Telenornál

hét márc 16 , 2015
A Samsung fémházas készülékcsaládjának újabb tagja érkezett a Telenorhoz. És nem csak, hogy megérkezett, hanem annyi érkezett, hogy van az a pénz, amiért oda is adják a Samsung Galaxy A5 okostelefont. A vékonyka, kellemes tapizású fémházas okostelefon nagyméretű, ötcollos HD kijelzőt kapott, ami az előlap 71 százalékát tölti ki. A […]

Friss, ropogós