Az LG beköltözne a jövő okos autójába

LG-GeaAz LG Electronics (LG) az Italdesign Giugiaro autóipari dizájnstúdióval együttműködve több termékkel és technológiával járult hozzá a jövőbe mutató Gea koncepcióautó megalkotásához. A Gea összes belső kijelzőjét az LG szállította. Az autó műszerfalának funkcióját ellátó, illetve egyéb fontos információkat is megjelenítő 12,3 colos Full HD IPS kijelző az autó közepén, és az utas oldalán kapott helyet. Ezen felül az első és a hátsó középkonzolra is került egy hat collos, ívelt HD Plastic OLED (P-OLED) kijelző.

Az LG technológiája azonban nem csak az autó belső megoldásait értelmezi újra: a hátsó lámpákat ugyanis a vállalat Surface Illumination LED megoldása egészíti ki, a hagyományos tükrök funkcióját pedig három, csak használat közben látható hátsó kamera veszi át a járműben.A Gea az LG legújabb okos órájával, a napokban a barcelonai Mobile World Congress szakmai kiállításon bemutatott LG Watch Urbane LTE készülékkel is kompatibilis: egy különleges alkalmazáson keresztül az óra folyamatos állapotjelentést és egyéb információkat közvetít az autóról, illetve segítségével az ajtók is nyithatók és zárhatók.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Állítólag hasít az interaktív, többképernyős tévézés

sze márc 18 , 2015
Alapvető változás tapasztalható a tévénézési szokások terén. A Telekom Csoport tévé-előfizetői körének egyre nagyobb hányada választja és használja IPTV szolgáltatást. A Telekom Csoport tévéügyfeleinek közel fele, azaz mintegy 450 ezer ügyfél fizetett elő a Telekom IPTV szolgáltatására, ez több mint 14 százalékos emelkedés az egy évvel korábbi ügyfélszámhoz képest. Bár […]
televízió

Friss, ropogós