Az Invitel különleges installációt mutatott be Gyulán

Az Invitel hálózatfejlesztéseinek köszönhetően egyre több Békés megyei településen érhető el a cég gyors internet és HD minőségű televíziós szolgáltatása.

Az elmúlt években több fejlesztést valósított meg az Invitel Gyulán, így a helyi háztartások 80 százaléka számára elérhetővé vált a cég gyors internet és HD minőségű televízió szolgáltatása. Éppen ezért július végén az Invitel meglepetéssel érkezett: Eigel István – Vásárhelyi Pál utcai buszpályaudvarnál található – ’Vándormadarak’ című mozaikfalához kihelyeztek egy installációt, amely szeptember közepéig megtekinthető. A műalkotás, mivel mozaik technikával készült, nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy az Invitel úgy tisztelegjen egy helyi alkotás előtt, hogy ezzel nem csak a gyulaiak számára már megszokottá vált műre hívja fel újra a figyelmet, hanem bemutassa a hagyományos és a HD képminőség közötti különbségeket. A hagyományos televíziózással szemben a HD részletekben gazdag, szabad szemmel is nagy felbontású képminőséget biztosít, így a családi, éjszakába nyúló filmnézések is emlékezetesebbek lesznek.

„Fontosnak érezzük, hogy megismertessük – többek között gyulai – ügyfeleinket is a már számukra is elérhető lehetőségekkel – tulajdonképpen ez a gondolat adta a buszpályaudvarnál található installáció ötletét is. Azt szeretnénk kifejezni ezzel, hogy nagyon sok olyan szép és érdekes dologgal találkozunk nap mint nap, amit érdemes közelebbről megismerni, jobban szemügyre venni, minden részletében élvezni – akár a tévében, akár a való életben. Ilyen ez a gyulai mozaik is” – mondta Iski István, az Invitel marketing igazgatója.

A modern, optikai-alapú hálózatok terjedésével sok egyéb mellett a televízió szolgáltatás fejlődött nagyot az utóbbi években. Ennek köszönhetően a televíziózás még nagyobb élményt jelenthet az egész családnak. A felvehető, megállítható, visszatekerhető adás, az online videótéka vagy a visszanézhető műsorok, a HD kép és hang minőség ma már nem elérhetetlen luxusnak számító igény. Az sem jelenthet problémát, ha a filmet eredeti nyelven szeretnénk nézni: az IPTV szolgáltatás bizonyos csatornákon lehetőséget biztosít erre, így amellett, hogy megismerhetjük a szereplők eredeti hangját, a nyelvtudásunk is fejlődik. Ezek a szolgáltatások a fejlesztéseknek köszönhetően elérhetőek az Invitel ügyfelei számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A laptoptilalom édes-bús története

pén júl 28 , 2017
Egy titkosszolgálati információk alapján felépített robbantótesttel végzett tesztek után vezette be márciusban az Egyesült Államok a laptoptilalmat tíz, főként közel-keleti repülőtérről az Egyesült Államokba induló légijárat fedélzetén – közölte John Kelly amerikai belbiztonsági miniszter. Az ATW Online légiközlekedési szaklap keddi információi szerint a miniszter erről a Colorado állambeli Aspenben beszélt […]