Az Invitel kiemelt partnere lett az Oriana

MartonLaszloAz Invitel kiemelt partneri megállapodást kötött az üzleti alkalmazásfejlesztési piacon tevékenykedő Orianával. Az együttműködés eredményeként az Invitel minden eddiginél gyorsabban és költséghatékonyabban fejleszthet az ügyfelek igényeire szabott üzleti alkalmazásokat és szolgáltatásokat, az Oriana pedig még intenzívebb növekedést érhet el. Az Invitel kiemelt, OEM partnerként nem csupán licencet vásárol, hanem hozzáférést kap bizonyos Testreszabható Üzleti Alkalmazásokhoz, amelyekkel megvan a lehetősége a saját szolgáltatások fejlesztésére, azok továbbértékesítésére. Így a vállalat olyan üzleti alkalmazásokkal, iparágspecifikus megoldásokkal és felhő alapú szolgáltatásokkal bővítheti portfólióját, amelyek már bizonyítottak a piacon.

„Az elmúlt években az Invitelnél fókusz területté vált az ICT. A szolgáltatások fejlesztése érdekében folyamatosan keressük azokat a megoldásokat, amelyekkel hatékonyan támogathatjuk üzleti ügyfeleink működését. Az Invitel ICT szolgáltatásaiban nem szeretnénk a sablonokat követni: arra törekszünk, hogy már majdnem kész üzleti alkalmazásokból állítsuk össze a vállalatok egyedi igényeire szabott megoldásokat. Az Oriana technológiája az Invitel és az ügyfeleink számára is gyorsabb és költséghatékonyabb megoldást jelent az üzleti kihívásokra” − mondta Marton László az Invitel ICT üzletágának vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megélhetési-informatikusokat várnak Bulgáriába

pén febr 20 , 2015
Az it-szektor már Bulgáriában is az egyik legdinamikusabban fejlődő iparággá nőtte ki magát. Legalábbis a bolgár gazdasági miniszter nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy mivel már nem tud megfelelő mennyiségű szakembert kitermelni az ország oktatási rendszere, a mintegy tízezer személyre tehető szakemberhiányt kénytelenek lesznek külföldről pótolni. A miniszter szerint mára Bulgária nem a […]
Irodai munka. programozó

És még ez is...