Az Invitech Solutions megvásárolta a NewCo it-biztonsági üzletágát

Az Invitech Solutions az év első felében több lépésben is tovább szélesíti szolgáltatás-portfólióját: ennek egyik állomása a széles beszállítói kapcsolatokkal és üzleti ügyfélkörrel rendelkező NewCo ICT Security Services Kft. it-biztonsági üzletágának megvásárlása is.

Az integrációt követően a NewCo által kínált szolgáltatások az Invitel Csoporthoz tartozó Invitech Solutions infokommunikációs megoldásainak szerves részét fogják képezni. Az üzletrész megvásárlása azért is volt kézenfekvő választás, mert a NewCo által kínált, az üzleti folyamatokat kiszolgáló hálózat-, adat- és információbiztonsági szolgáltatások kiválóan illeszkednek az Invitech Solutions portfóliójába.

„Az akvizíció eredményeként a NewCo eddigi ügyfelei ugyanazt a magas szintű kiszolgálást és támogatást élvezik, mint korábban, de megnyílik előttük az Invitech Solutions integrált telekommunikációs és informatikai megoldásainak teljes spektruma. Az ügyfelek ugyanis a továbbiakban egy kézből vehetik igénybe a társaság által, több esetben exkluzív partnerként biztosított it-biztonsági szolgáltatásokat, és egyúttal építhetnek az Invitech Solutions infrastrukturális adottságaira is. Ezek sorából kiemelendő az országos lefedettségű, kilencezer kilométeres optikai gerinchálózat és a legkorszerűbb felhőszolgáltatásokat is nyújtani képes, jelenleg további bővítés alatt álló adatközponti kapacitás” – nyilatkozta Javorniczky Áron, az Invitech Solutions operatív vezetője.

Az Invitech az akvizicióval saját fejlesztési folyamataiban is időt takarít meg, és újabb ügyfélkört tudhat a magáénak. Az elmúlt időszakban a cég számos más téren is növelte technológiai, és szakértői kompetenciáját, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek sora csatlakozott a társasághoz. A folyamat eredményeként a kínált szolgáltatás-portfólió a nagyvállalati hálózati megoldások és a call, contact center rendszerek területén is jelentősen bővült, így módon még több szolgáltatást tudnak egy helyről igénybe venni az ügyfelek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Durván növekszik az e-kereskedelem

csü máj 11 , 2017
Az európai e-kereskedelem továbbra is évi 12 százalék körüli ütemben gyarapodik, míg a magyar szereplők ennél valamivel magasabb, 15-20 százalék közötti átlagos növekedéssel számolhatnak – derül ki az Ecommerce Europe legfrissebb előrejelzéséből. Az európai e-kereskedelem teljesítménye 2016-ban 510 milliárd euró körül alakult az Ecommerce Europe előrejelzése szerint, ami 12 százalékkal […]
kosár, kiskereskedelem