Az Invitech húszmilliárdos árbevételt tervez

David BlunckÁtalakult az Invitel csoport, a létrejött Invitech Megoldások Zrt. idén 20 milliárd forintos árbevételt szeretne elérni – közölte a cég az MTI-vel. Az Invitel-csoport vállalati és nagykereskedelmi üzletága Invitech Solutions márkanév alatt, külön gazdasági társaságban folytatja működését július 1-től, a cégcsoport részeként. Az Invitel Távközlési Zrt. a lakossági és kisvállalati üzletágat viszi tovább. A közlemény idézi Javorniczky Áront, aki az Invitel-csoport vállalati és nagykereskedelmi üzletágának vezetőjeként a változásról elmondta: a társaság kettéválasztásától a hatékonyság javítása mellett, a különböző méretű ügyfelek igényeire jobban fókuszáló működést várják el.

Az Invitel vállalati és nagykereskedelmi üzletágának tavalyi árbevétele több mint húszmilliárd forintot ért el, míg a lakossági és kisvállalati üzletág 25 milliárd forintot. Az Invitech Solutions már indulásakor is a száz legnagyobb hazai település mindegyikét, a legnagyobb ötszáz magyarországi cég négyötödét fedi le saját hálózattal. Több mint kilencezer kilométeres, országos lefedettségű optikai gerinchálózattal, 11 nemzetközi határkeresztező összeköttetéssel rendelkezik. David Blunck, az Invitel-csoport vezérigazgatója az új struktúráról kifejtette: több lépést tettek az elmúlt másfél évben annak érdekében, hogy a gyorsan változó infokommunikációs piacon tovább erősítsék ügyfélközpontú tevékenységüket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Verés egy közösségi oldalon tett bejegyzés miatt

csü júl 7 , 2016
A Püspökladányi Járási Ügyészség egy bárándi férfi ellen súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Püspökladányi Járásbíróságon. 2016. március 16-án reggel 7 óra 30 perc körül a vádlott és a sértett is Bárándon, az egyik önkormányzati épület udvarán tartózkodott, amikor is a vádlott kérdőre vonta a sértettet egy […]

Friss, ropogós