Az igazi startup: épphogy megalakult, máris a MIT-en nyüzsög

MITEgyetlen magyar induló vállalkozásként a Samebug Kft. vehet részt a világ egyik legelismertebb technológiai egyeteme, a Bostonban működő Massachusettsi Műszaki Egyetem (MIT) startupokat fejlesztő programjában – közölte az MTI-vel a céget szakmai partnerként támogató BME-Infokom Innovátor Nonprofit Kft.

A 2014 márciusában alakult Samebug a szoftverfejlesztőket a programozási hibák hatékony kijavításában segítő megoldásával vívta ki a részvételi lehetőséget. A cég tájékoztatása szerint az elkövetkező egy évben a terveik megvalósításához 250 millió forintra van szükségük, és a tőkebevonás érdekében már ismerkedő tárgyalásokat kezdtek néhány magyarországi befektetővel — írja az MTI.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az okostelefon véd az UV-sugárzástól

csü máj 8 , 2014
Mostantól az UV-előrejelzést és -figyelmeztetést is jelzi az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) Meteora elnevezésű, androidra fejlesztett mobileszközös alkalmazása – jelentette be Tölgyesi László, a szolgálat informatikai és módszertani főosztályának vezetője. Az OMSZ kétféle figyelmeztetést adhat ki az UV-sugárzás veszélye miatt. Ha a sugárzás másnapra várható maximuma eléri a 7,5-ös UV-index […]

Friss, ropogós