Az idősebbek örülni fognak az EVOLVEO Easyphone-XD-nek

Evolveo-EasyphoneXDÚj, az idősebb korosztálynak ajánlott telefont mutatott be az EVOLVEO. Az Easyphone-XD nemcsak könnyen kezelhető, de minden, a kategóriájában támasztott elvárásnak megfelel és még háromféle színben is kapható. A telefonon a gombokat távolabb helyezték el egymástól annak érdekében, hogy könnyebb legyen az sms üzeneteket és a telefonszámokat beírni. Az üzenetek olvasását és a telefonszámok követését megkönnyíti az 2,3”-os képernyő, a nagyméretű billentyűk pedig tovább egyszerűsítik a használatot. A készüléken három speciális funkcióbillentyű található, amelyekkel az előre elmentett számok hívhatók, a kamera pedig szintén egy külön gomb megnyomásával indítható el.

Az Easyphone-XD hátlapján található egy SOS gomb is, amelynek használata esetén a készülék automatikusan felhívja az előzőleg beállított számokat és segélykérő sms-eket küld. A telefon üzemideje négy óra, a készenléti ideje pedig eléri a háromszáz órát is, és olyan plusz kényelmi funkciókat is kínál, mint az FM rádió vagy a beépített lámpa, a hangerőt pedig igen egyszerűen lehet szabályozni a telefon oldalán található gomb segítségével. A készülék töltőállvánnyal együtt kapható, ezzel is egyszerűsítve a használatot és töltést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ötvenmilliárdos székházba költözik a Magyar Magyar Telekom

sze ápr 27 , 2016
Csaknem 50 milliárd forint költséggel építi meg a WING Zrt. a Magyar Magyar Telekom Csoport új székházát – tájékoztatta az ingatlanfejlesztő kedden az MTI-t. A közlemény szerint az új épületet a Magyar Telekom hosszú távon veszi bérbe és itt helyezi el budapesti, irodai munkát végző kollégáinak nagy részét. A beruházást banki […]
Magyar Telekom

Friss, ropogós