Az IBM és a Ricoh átalakítaná a tárgyalói kultúrát

Az IBM és a Ricoh a tárgyalótermek világát megváltoztató fejlesztést jelentettek be. A Ricoh új, tudás alapú interaktív táblája az IBM Watson IoT technológiáját használva aktív támogatást nyújt a megbeszélésén részt vevők számára úgy, hogy reagál a hangutasításokra, feljegyzéseket készít, amelyeket akár más nyelvekre is lefordít.

Az Intelligens Munkahelyi Megoldással az IBM Watson IoT technológiája és a Ricoh intuitív módon használható interaktív táblái átalakítják a megbeszéléseket és a felek közötti együttműködést az új intuitív, hangutasításokkal működő funkcióknak köszönhetően. Watson aktív résztvevője is a meetingeknek, hiszen valós idejű analitikával segít vezetni a megbeszéléseket, így a partnerek gyorsabb, jobb és megfelelő információkon alapuló döntéseket hozhatnak.

Az új, tudás alapú interaktív tábla funkciói többek között a megbeszélések egyszerű, hangutasításokkal történő irányítása: a megbeszélés kezdetekor bármelyik résztvevő – akár személyesen, akár távolról egy másik országból van jelen – könnyen kezelheti a képernyőn megjelenő tartalmat, ideértve a diák lapozását is, és mindezt egyszerű hangutasításokkal is megteheti. A rendszer képes több nyelvre is lefordítani a beszélő előadását, amit meg is jelenít a képernyőn. Egy kártyalehúzó segítségével az Intelligens Munkahelyi Megoldás rögzíti a résztvevők személyét és nyomon követi a főbb megbeszélés témákat a tervezett agenda szerint, így biztosan minden fontos témakör napirendre kerül. nem utolsó sorban képes a további felmerülő vitatémák rögzítésére is: egy megbeszélés során a résztvevők további megbeszéléseket is folytathatnak, amelyek ugyanazon a táblán jelennek meg.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Digitalizáció: Magyarország továbbra is elmarad az uniós átlagtól

hét márc 6 , 2017
A digitális gazdaság és társadalom fejlettségét mérő 2017-es mutató (DESI) tanúsága szerint a 2016-os adatokhoz képest Magyarország javított digitális készségein, de továbbra is kevéssel elmarad az átlagos uniós szinttől. Magyarország uniós összehasonlításban idén a 21. helyen áll – közölte az Európai Bizottság. Az összekapcsoltságot tekintve Magyarország előrelépéseket ért el az […]