Az FSF.hu Alapítvány várja az adód egy százalékát

FSF-Alalpitvany-tamogatasaAz FSF.hu Alapítvány 2006-tól kezdve tudja fogadni a egy százalékos egyéni támogatásokat. Mindenki, aki személyi jövedelemadót (SZJA) fizet, felajánlhatja adója egy százalékát egy közhasznú civil szervezetnek, további egy százalékát egy egyháznak. Az alapítvány számos olyan tevékenységet folytat, ami miatt érdemes egy kicsit odafigyelni az adóbevalláskor, és az FSF.hu Alapítványnak felajánlani adónk töredékét. Ezzel többek közt a Firefox, a Thunderbird, a LibreOffice, a GNOME magyar verzióját, a Hunspell helyesírás-ellenőrző fejlesztését és a szabad szoftvereket megismertető konferenciáikat támogatod. Az alapítványnak ez a legfőbb bevételi forrása.

A kedvezményezett adószámát az adócsomag részét képező adatlapon, perforált íven kell feltüntetni, vagy a külön nyilatkozatot egy normál borítékba kell beletenni. Amit a rendelkező nyilatkozatra rá kell írni, az alapítvány adószámát: 18247806-1-13. Fontos, hogy a rendelkezése csak akkor érvényes és teljesíthető, ha a nyilatkozaton a kedvezményezett adószámát, a borítékon pedig az adózó nevét, lakcímét és az adóazonosító jelét pontosan tünteti fel. De ha már lúd: az alapítvány fogad adományokat is. Az alapítvány közhasznú szervezet, ezért a neki nyújtott támogatás után adókedvezmény vehető igénybe. Számlavezető bankuk és számlaszámuk:
Erste Bank, 11600006-00000000-07601138.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Már Budapest egyes részein és Marcaliban is digitalizál a Magyar Telekom

ked febr 2 , 2016
A Magyar Telekom telekommunikációs hálózatán végzett korszerűsítési folyamat újabb állomásához érkezett. A vállalat 2016. március 1-jétől kódolatlan digitális kábeltelevízió-szolgáltatást vezet be többek között Budapest egyes részein, Marcalin és környékén elérhető analóg kábeltelevíziós előfizetéssel rendelkezők számára. A helyi tévécsatornákat nem érintő fokozatosan végrehajtott váltás a meglévő szolgáltatások havi díjában és csatornakínálatában […]
televízió