Az Év Zöld Nyomdája díjat nyert a Xerox Magyarország

nyomtatIdén hatodik alkalommal adták át a Zöld Nyomda elismeréseket.

A Green Printworld Award (GPwA) díjat azok a papír­, nyomda­ és csomagolásipari cégek nyerhetik el, amelyek kiemelt figyelmet szentelnek a fenntarthatósági szempontoknak, illetve a környezetkímélő technológiák alkalmazásának a nyomdai megbízások végrehajtása során. Idén a Xerox Magyarország is a kitüntetettek közé került: a vállalat Maglódi úti Nyomdája négy csillagos minősítéssel nyerte el a címet.

A Maglódi úti Nyomda kialakításánál a Xerox arra törekedett, hogy az energiafelhasználás, a káros anyag kibocsátás, illetve a keletkező hulladék mennyisége könnyen ellenőrizhető, nyomon követhető, és a lehető legkisebb mértékű legyen. A vállalat ezen fejlesztéseit, elkötelezettségét ismerték el a díj odaítélésével.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Megjelent az EB új zöld közbeszerzési követelményrendszere

sze nov 2 , 2016
ShareTweetPinShareMegjelent az Európai Bizottság (EB) új, számítógépekre és monitorokra vonatkozó környezetvédelmi szemléletű közbeszerzés (GPP) követelményrendszere. Megjelent az EB új, számítógépekre és monitorokra vonatkozó, az ajánlatkérők és ajánlattevők által önkéntesen alkalmazható zöld közbeszerzési követelményrendszere. (A központi kormányzati szervek esetében azonban uniós szintű megállapodás írja elő, hogy a vásárolt irodai számítástechnikai berendezéseknek meg […]

És még ez is...