Az év legügyfélbarátabb mobilszolgáltatója cím már a DIGI-é

A DIGI úgy döntött, hogy mobil tarifacsomagját 2020. június 30-ig továbbra is változatlanul kedvező feltételekkel kínálja ügyfelei részére. Dragoș Spătaru, a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy hálásak a nagyszámú DIGI-s és Inviteles ügyfelüknek, akik megbíznak bennük és használják mobil távközlési szolgáltatásunkat. Hozzátette, hogy jól ismerik az ügyfeleiket és pontosan értjük igényeiket, éppen ezért a DIGIMobil szolgáltatás promóciós időszakát 2020. június 30-ig meghosszabbítjuk és mobil tarifacsomagunkat ugyanolyan kedvező feltételekkel kínáljuk, mint korábban. A DIGI Csoport ügyfelei a korábbival megegyező feltételekkel vehetik igénybe a cég mobilszolgáltatását. Az ajánlat legalább egy vezetékes vagy műholdas szolgáltatással rendelkező DIGI és Invitel előfizetők számára érhető el hűségidő vállalása nélkül. Az ajánlat havidíjat nem tartalmaz, az ügyfelek csak a felhasznált szolgáltatásokért fizetnek, nagyon-nagyon kedvező áron.

Az ajánlat legcsábítóbb elemei
Havidíj: 0 Ft/hó.
Mobil adatforgalom: korlátlan.
Hálózaton belüli hívások: 0 Ft/perc.
Hálózaton belüli sms: 0 Ft/üzenet.
Belföldi és EU hívások (minden belföldi vezetékes- és mobilhálózat irányában és minden EU országbeli vezetékes és a legtöbb jelentős mobilhálózat irányában): 5 Ft/perc.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Feltörték az OGYÉI weboldalát

sze okt 30 , 2019
Támadás érte az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) weblapját – jelentette be a szervezet. Az eset október 1-jén történt, a támadó egy befoltozatlan sérülékenység kihasználásával férhetett hozzá az OGYÉI weboldalának teljes adatbázisához. Az adatvédelmi incidens legnagyobb számban a hírlevél-feliratkozásokat, valamint patikák adatbázisát érintette. Ezek mellett nagy számban érintettek voltak […]
Hacker

Friss, ropogós