Az EU segítségével fejlesztett banki szoftvert a Capsys

DOS-promptA Capsys Kft. és a BME Infokom-Innovátor Nonprofit Kft. által alkotott konzorcium 696 millió forint EU-s támogatást nyert el egy olyan, 870 millió forint összköltségű informatikai projektre, amelynek során egy moduláris felépítésű, általános készlet- és számlavezető informatikai rendszert fejlesztettek ki pénzügyi intézmények számára.

A konzorciumvezető Capsys magyar tulajdonú szoftverház, amely saját fejlesztésű szoftvertermékeivel és egyedi szoftverfejlesztési szolgáltatásaival, üzemeltetési szolgáltatással, valamint üzleti és informatikai tanácsadással áll ügyfelei rendelkezésére 1998-as alapítása óta. A cég fő tevékenységi területe pénzintézeti, pénzügyi szolgáltatói ügyfelei számára készített ügyviteli szoftverek fejlesztése, testre szabása és üzemeltetése.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Lenovo: Atomot a népeknek!

hét jan 12 , 2015
A Lenovo bemutatta a legújabb 64 bites Intel Atom processzor és az Intel XMM 7260 LTE-Advanced modem köré épülő első okostelefonját. A Lenovo P90 az első okostelefon, amely kihasználja a legújabb 64 bites Intel Atom Z3560 processzor és az Intel öt üzemmódú XMM 7262 modemének együttes erejét. E nagyteljesítményű összetevőknek […]

Friss, ropogós