Az ESET Smart Security rengeteg pontot kapott

tapsAz ESET Smart Security termékének legújabb kiadását olyan sok pontszámmal minősítették a legutóbbi AV-Comparatives Performance Test-en, és az AV-Test Self-Protection for Antivirus Software tesztjén is, hogy csak na! Konkrétan mindkét vizsgálatánál minden versenytársát megelőzte az ESET megoldása.

Az AV-Comparatives Advanced+ díjjal jutalmazta az ESET szoftverét. A teszt részletei szerint az ESET érte el a teljesítményért járó legmagasabb pontszámot, megelőzve ezzel az összes versenytársát. Az AV- Comparatives kifejezetten a biztonsági szoftverek a rendszer teljesítményére mért hatását vizsgálta olyan speciális feladatok elvégzése közben, mint a letöltés, fájlok kódolása és archiválása, megnyitás, másolás illetve alkalmazások telepítése és indítása.

Az AV-Comparatives számos saját vizsgálati esetet, iparági szinten elfogadott teljesítményi és PC Mark teszteket használt a felméréshez. A díjat egy alapértelmezetten telepített Windows 8.1 64 bit rendszeren elért eredmény alapján osztották ki. Az AV-Test szakemberei 24 otthoni és nyolc vállalati biztonsági megoldást teszteltek 2014 októberében, hogy lássák vajon használják-e a nyílt hozzáférésű védelmi mechanizmusukat, nevesítve az ASLR-t (Address Space Layout Randomization) és a DEP-et. (Data Execution Prevention) A teszt kifejezetten a különböző megoldások önvédelmi képességeire fókuszált, legutóbbi vizsgálatuknál az ESET Smart Security 8 volt az egyetlen termék, amely száz százalékos eredményt ért el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Egyre több céges laptop veszik el

hét dec 8 , 2014
A Compliance Data Systems Kft. (CDSYS) 2014-es adatszivárgás megelőzéséről (Data Loss Prevention – DLP) szóló felmérésének tanulságai szerint a legelterjedtebb adatszivárgás elleni védekezési módok továbbra is az email és merevlemez titkosítás. A kutatás a vállalati környezetben használt dolgozói mobileszközök terjedését mutatja, amely adattal összhangban a válaszadók nagy többsége leginkább a […]
tolvaj