Az Ericsson tudja, hogyan válhatnak a mobilszolgáltatókból IoT szolgáltatók

IoTAhhoz, hogy a gyorsan fejlődő dolgok internete (IoT) területén vezető szerepet játszhassanak, a mobilszolgátatóknak az egyszerű internetkapcsolaton kívül jóval többet kell nyújtaniuk — áll az Ericsson közleményében. A társaság IoT Transformation elnevezésű szolgáltatása és moduláris IoT-megoldása lehetővé teszi a mobilszolgáltatóknak, hogy IoT-szolgáltatásokat nyújthassanak és új szolgáltatásokat hozhassanak létre.

Az Ericsson előrejelzése szerint a világon az IoT-eszközök száma 2021-ig meg fog háromszorozódni a mai ötmilliárdról 15 milliárdra. Egy új IDC tanulmány becslése szerint a globális IoT-ráfordítások 2019-re elérik majd az 1300 milliárd dollárt, a McKinsey Global Institute pedig azt a következtetést vonta le, hogy az IoT potenciális éves hatása a gazdaságra 2025-re 11 ezer milliárd dollár lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Magyar Telekom: részvényenként 15 forint osztalékot javasolnak

csü febr 25 , 2016
A Magyar Telekom Nyrt. igazgatósága részvényenként 15 forint osztalék kifizetését javasolja a közgyűlésnek – közölte a cég a Budapest Értéktőzsde honlapján szerdán. A közlemény szerint a távközlési társaság április 12-én tartja közgyűlését, osztalékra azon részvényesek lesznek jogosultak, akik 2016. május 13-án értékpapírszámlájukon Magyar Telekom részvénnyel rendelkeznek. Az osztalék kifizetésének javasolt kezdőnapja […]
Magyar Telekom