Az Ericsson támogatja a magyar C++ közösséget

cyberAz Ericsson ad otthont a „Hungarian C++ Communitymeetup-sorozatának, amelynek az a célja, hogy a témában érdekeltek közösségét e módon is építse, felpezsdítve a szakmai munkát, összehozva fejlesztőket, kutatókat, egyetemi szakembereket, egyetemistákat, a tárgyban elkötelezetteket. A közösség alapítóinak szándéka, hogy egy cégektől és intézményektől független szakmai közösség jöjjön létre Magyarországon, amely összegyűjti a C++-szal foglalkozó szakembereket, programozókat. A havi rendszerességgel tervezett találkozók során egy-egy szakmai előadás hangzik majd el.

A C++ szakmai kompetencia színvonalának emelésére, a tárgy fontosságának hangsúlyozására az Ericsson – az idei új program, a meetup mellett – 2014-ben már negyedjére rendezi meg a C++ Programozó Bajnokságát egyetemistáknak és frissdiplomásoknak. Az ezévi versenyre 2014. október 29-ig lehet jelentkezni. Az első díjazott háromfős csapat idén is a vállalat központjában, Stockholmban nézheti meg az Ericsson exkluzív technológiai bemutatóját, és még egy-egy 4G-s tabletet is nyernek. A második helyezettek 4G-s tabletekkel, a harmadik helyre kerülők egy-egy 120 gigabájtos SSD meghajtóval lesznek gazdagabbak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nikon: ilyen a brutálisan nagy látószög

hét szept 22 , 2014
A Nikon új objektívet jelentett be: az AF-S NIKKOR 20mm f/1.8G ED-et. A dinamikus, rendkívül nagy látószögű és gyors, f/1,8 maximális rekeszértékű, FX-formátumú objektív ideális választás a perspektíva kihangsúlyozásához, a tér megnöveléséhez — állítja a gyártó. Mint közleményükben írják, a nagy fényerejű rekesz kis mélységélességet és szép elmosódást eredményez, és […]
Nikon

Friss, ropogós