Az Ericsson segít a cellatelepítési problémákon

broadcastantNew Yorkban és a hasonló nagyvárosokban az épületek feletti légtér is értékes ingatlan. Ahol nincs elég hely a felszínen történő építkezésre, ott a fejlesztők felfelé építkeznek. Az Ericsson ugyanezt a lehetőséget nyitja meg olyan szolgáltatók számára, amelyek cellatelepítési problémákkal küzdenek sűrűn lakott területeken, lehetővé téve, hogy jobban kihasználják a már meglévő helyszínek falfelületeit és a tornyok kapacitását biztonságos módon a korábbi ötszörösére növeljék. Az Ericsson a barcelonai Mobil Világkongresszuson bemutatott új moduláris Radio System megoldása a mobil hálózatok felépítését minden szinten újradefiniálja — legalábbis a gyártó szerint. Az Ericsson Radio System moduláris architektúrája a több szabványnak megfelelő, többsávos és többrétegű technológiának köszönhetően az 5G felé vezető út során változó igényeknek megfelelően rugalmasan bővíthető.

Csaknem teljes mértékben kiküszöböli a cellatelepítéssel kapcsolatos helyproblémákat, és ötven  százalékkal megnövelt energiahatékonyság mellett a korábbinál háromszor nagyobb kapacitás-sűrűséget biztosít. A rendszer a hálózati szolgáltatók számára biztosítja a növekvő – 2020-ig, azaz az 5G várható kereskedelmi bevezetéséig előreláthatólag a havi 25 Exabyte-ot is elérő – mobil adatigények támogatásához szükséges infrastruktúrát. Az új portfolió a bekerülési és üzemeltetési költséget (TCO) húsz százalékkal csökkenti. Az Ericsson szerint az új rendszer jelenleg az ágazaton belüli legenergiatakarékosabb és legkompaktabb rádióhullámú megoldás, amely feleakkora méret és súly mellett is egyedülálló teljesítményt biztosít. A rendszer architektúrájából eredő rugalmasságot a célzott szoftverbevezetés teszi lehetővé, amely biztosítja az új funkciók gyors és hatékony kiépítését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

IT-audit: lemondott Patyi Gergely államtitkár

ked márc 10 , 2015
Benyújtotta lemondását Patyi Gergely, az Igazságügyi Minisztérium (IM) igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkára szerdán. Ezt az államtitkár tudatta az MTI-hez eljuttatott közleményében. Trócsányi László igazságügyi miniszter tudomásul vette a lemondást. Patyi azt írta: a személyét ért “megalapozatlan és méltatlan támadásokra”, valamint a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamarával (MBVK) kapcsolatos változások kiemelt jelentőségére tekintettel […]