Az Ericsson az Indy 500-on bízonyított

indianapolisAz Ericsson és a Verizon Wireless megvalósította az Egyesült Államok első LTE Multicast szolgáltatását kereskedelmi 4G-LTE hálózaton, az Ericsson LTE Broadcast megoldásának használatával. A svéd vállalat által szállított hálózati berendezés támogatta az élő videoszolgáltatásokat az Indy Motor Speedway versenypályáról adott bemutató részeként az Indy 500 versenyt megelőző hetekben.

A verseny napján, azaz május 25-én, a Verizon LTE Multicast szolgáltatást mind a versenypálya mellé, mind az autókba telepített kamerák sorozatán keresztül mutatták be, így az IndyCar csapatok valós időben láthatták a versenyt. Mindeközben az új technológia és platform által lehetővé tett élő videó-közvetítés a rajongóknak is gazdagabb élményt nyújtott a versenyről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Epson: új A3+-os külső-tintatartályosok

sze jún 4 , 2014
Az Epson két új A3+-os készülékkel bővítette külső tintatartályos nyomtatócsaládját. Az L1300 egy négyszínes A3+-os tintasugaras nyomtató, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy ultra alacsony költségen – akár egyforintos lapköltséggel – biztosítson nyomtatást az irodai felhasználóknak. Az L1800-as nyomtató hatszínű tintatartállyal szintén ultra alacsony költségű nyomtatást kínál laborminőségű nyomatok mellett a […]