Az Ericsson az 5G-t teszteli

5gJapán legnagyobb mobilszolgáltatója, az NTT DOCOMO és az Ericsson idén az 5G technológia próbaüzemével bővíti hosszú távú együttműködését. A szolgáltató folyamatosan bővíti LTE (4G) hálózatait, jelenleg pedig az 5G fejlődés által jelentett felhasználói élményre és az új gép–gép (m2m) alkalmazásokra készíti fel azokat.

Az új technológia alkalmazásának jellemzője a mobil szélessávú összeköttetések számának többszörösére emelése és a forgalommennyiség gyors növekedése lesz. Az 5G mindenki – és minden eszköz – számára lehetővé teszi a korlátlan információ-hozzáférést.

Az NTT DOCOMO tervei szerint az Ericsson 5G próbarendszerével rendkívül nagy, több mint 10 Gb/s adatátviteli sebességet érnek majd el, több mint ezerszeresére növelve a rádióhálózat kapacitását a jelenlegi LTE hálózatokhoz képest.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Media Hungary 2014: vajúdtak a hegyek

pén máj 16 , 2014
A Media Hungary 2014 lényege a tartalom volt — áll a szervezők közleményében. Volt korszakosnak gondolt bejelentés, például, hogy: TV2 és RTL összefoghat, és közösen készíthet műsort… ha igent mond az RTL Klub vezetése a felkérésére. (Nyugi, igent fognak mondani.) A szakértők megállapították, hogy a nézők már rég nem passzív […]
televízió

És még ez is...