Az Ephone Svájcba költözik

svajci-bicskaRövid közleményben értesítette ügyfeleit a az Ephone, hogy július elsejétől új koncepció szerint nyújtja szolgáltatásait a jelenleginél kedvezőbb árakon. A kedvezőbb ár elérése érdekében a megadott naptól kezdve az Ephone Schweiz GmbH fogja biztosítani változatlan műszaki és szabályozási feltételek garantálása mellett a szolgáltatást a cég jelenlegi ügyfelei számára, míg az Ephone Magyarország Kft. – ezzel egyidejűleg – befejezi a távközlési szolgáltatás nyújtását.

Mint írják július elsejétől a vezetékes irány bruttó 4,90 helyett csak bruttó 3,90 forint/perc, a mobil irány bruttó 29,90 helyett csak bruttó 19,90 forint/perc, lesz, s megszűnik a kiegészítő percdíj is. Az ügyfelek átadása automatikusan történik az Ephone Magyarország Kft. és az Ephone Schweiz GmbH között, és a szolgáltatás nyújtása is folyamatos lesz. Az Ephone Schweiz GmbH általános szerződési feltételeit megismerhető az www.ephone.ch honlapon, július 1-től ez a dokumentum lesz érvényes.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Akkutippek II.

ked jún 9 , 2015
Bár a gyártók nagy gondot fordítanak a laptopok, tabletek, telefonok fogyasztásának csökkentésére, és egyúttal a beépített áramforrás üzemidejének meghosszabbítására, azért az üzemidő meghosszabbítsának több trükkje is van. Kikapcsolhatjuk a nem használt eszközöket Egy eszköz akkor fogyasztja a legkevesebbet, ha ki van kapcsolva. Ez az elég egyértelmű megállapítás is segíthet abban, […]
kapcsoló