Az elbűvölő személyiség ma már kevés, online is virítani kell

A megfelelő tanulmányok és szakmai gyakorlat elengedhetetlen a kívánt állás megszerzéséhez, azonban ma már nem biztos, hogy csupán ezek elegendőek is. Egyre fontosabbá válik az is, hogy meg tudjuk különböztetni magunkat a többi jelölttől: azaz legyen egy jól körülhatárolható, könnyen felismerhető személyes márkánk. A Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) szakértői néhány tippel segítenek abban, hogyan építhetjük tudatosan az énmárkánkat az online térben.

2. Ne akarjunk hamis képet mutatni
A legfontosabb, hogy a közösségi médiában magunkról kialakított kép közel álljon a valódi énünkhöz. Az online személyiség legtöbbször csak életünk legérdekesebb részeit emeli ki, és persze ki is színezi azokat. Ezzel nincs is probléma, ha nem lövünk túl a célon, és a világ számára bemutatott profilunk hiteles marad.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

ITM: magyar részvétellel épül a világ legnagyobb kapacitású szuperszámítógépeinek egyike

sze júl 24 , 2019
Magyarország is részt vesz abban az olasz vezetésű konzorciumban, amely Bolognában hozza létre a világ egyik legnagyobb kapacitású szuperszámítógépét 2020 közepéig – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM). A közös vállalat keretében pályázati formában egy éven belül három nagy és további öt kisebb szuperszámítógépes (High Performance Computing – HPC) […]
szerver

És még ez is...