Az ASRock felkészült az Intel Broadwell-E processzoraira

alaplapMég idén megérkeznek az Intel új termékvonalát képviselő, 14 nanométeres csíkszélességgel gyártott, Broadwell-E szériás processzorai (CPU). Az alaplapgyártó ASRock mérnökei már most feltöltötték a legújabb BIOS verziókat az X99-es termékcsaládhoz, amelyek már támogatják az Intel Broadwell-E processzorokat. Bár az új processzorok még nem elérhetőek, de akinek a várakozás nem erőssége, az máris picivel közelebb kerülhet az új technológiához az új BIOS letöltéséve.

Az Intel Broadwell-E szériájának kihagyhatatlan része és persze zászlóshajója is a Core i7-6950X processzor, amely az első tízmagos CPU a kiskereskedelmi piacon. Noha az új CPU tíz maggal és húsz szállal büszkélkedhet, ahhoz, hogy ezt ki lehessen használni, mindenképpen frissíteniük kell a BIOS-t. Ez persze a többi újonnan megjelenő processzora, a i7-6900K, i7-6850K és a i7-6800K-ra is vonatkozik. Így biztos lehet benne, hogy az X99 chipkészletű ASRock lapok támogatni fogják az új technikát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Félmilliós tableteket vásárol a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.

csü ápr 14 , 2016
A PDA Rendszerház Kft. nyerte a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. tenderét, amelyet 15 darab táblaszámítógép (ipari PDA) és a szükséges kiegészítők szállítására írtak ki. A nyertes a készülékeket 7,998 millióért, azaz darabonként 533 200 forintért szállítja. A pályázaton indult még az Albacomp RI Kft., a Delta Systems Kft., a Digistar […]

És még ez is...