Az Anonymous feltörte az ifjú kereszténydemokraták honlapját

1

Az „iksz.net | Karbantartunk! Kérjük látogasson vissza később!” üzenet fogadja az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség honlapjára látogatókat. Az ok egyszerű: az Anonymous sújtott le a honlapra. A kalózok közleménye szerint „a korruptak és igaztalanok félnek tőlünk. Mert VÁLTOZÁST akarunk. Nem tűrjük tovább, hogy félrevezessenek és szórakozzanak velünk! Nem fogadjuk el többé, hogy egy hazug, álszent, korrupt elit uralkodjon rajtunk és kioktasson minket, miközben megfoszt minket a szabadságtól. Ezért ma, 2012. február 24-én feltörtük és birtokba vettük az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség honlapját és töröltünk róla jelentős mennyiségű információt. Tettük ezt mindazért, mert ez a szövetség kioktatta a magyar diákokat és a kormány védelmére kelt a Hallgatói Hálózat demokratikusan szervezett érdekérvényesítése kapcsán. Mi az alulról szervezett diáktóntetések oldalán állunk és nem tűrjük, hogy ez a szervezet a fiatalok nevében nyilatkozzon. Azt üzenjük a kereszténydemokrata fiatalságnak: a keresztényi szeretet értékeit képviseljétek, ne a gyűlölet keltését! Ne egy hazug kormánnyal működjetek együtt, amelyik a fiatalok feje felett dönt az ő sorsukról! A ti jövőtökről is szó van, ne hagyjátok,hogy mások döntsenek rólatok, nélkületek!”

One thought on “Az Anonymous feltörte az ifjú kereszténydemokraták honlapját

  1. Hallgatói Hálózat demokratikusan szervezett

    Ők egy liberális a gonosz imperialista érdekek mentén megszervezett ellenzék volt.A kormánnyal működjetek együtt mert ők képviselik az emberek érdekeit.A nép és a vezetőiknek össze kell fonódniuk,hogy tényleges demokrácia jöhessen létre,ahol akár mint Angliában két házas lenne a parlament és a másik házban valódi igaz tudósok ülnének akik a politikusokkal karöltve azon dolgozik,hogyan működtessünk a leghatékonyabban egy társadalmat.Nem kapkodni,hanem szépen megfontoltan együtt dolgozni.Akik meg nem akarnak ebben részt venni,és még az olyan alapvető kötelezettségüket sem végzik el,hogy szavaznak, még ha nem-el is de szavaznak.Nem ismered a Puff Dady számát?Szavazz vagy meghalsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Feljelentést tesz az IKSZ

vas febr 26 , 2012
ShareTweetPinShareIsmeretlen tettes ellen büntetőfeljelentést tesz az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ), amelynek honlapját pénteken este feltörték, és arról jelentős mennyiségű adatot töröltek. Hollik István, az IKSZ alelnöke szombaton az MTI-nek elmondta: a történteket – amelyet az Anonymous hackercsoport vállalt magára – antidemokratikus lépésnek tartják, és álláspontjuk szerint az nemcsak az IKSZ, hanem […]
ZX-81

És még ez is...