Az állam helyett a piaci cégek támogatják a digitális oktatást

Mozaik KiadóA Vodafone Magyarország egy újabb partnermegállapodás keretében próbálja támogatni a hazai digitális oktatás fejlődését. A Mozaik Kiadóval közösen új szolgáltatást vezet be a távközlési társaság 2020. október 20-tól. A Vodafone célja, hogy segítse az általános és középiskolás fiatalok élményszerű oktatási tartalmakhoz való hozzáférésének lehetőségét és digitális készségeinek fejlesztését. Az együttműködés révén akár 300 ezer diákhoz juthat el a minőségi otthoni digitális oktatás.

A 750 forintos havidíjjal elérhető Digitális Oktatás Csomag Alap korlátlan hozzáférést biztosít a kiadó felhőalapú, integrált oktatási rendszeréhez, és egy szabadon választott digitális tankönyvet is tartalmaz. A 2490 forintos havidíjért elérhető Digitális Oktatás Csomag Extra szintén korlátlan hozzáférést biztosít a mozaWeb tananyagaihoz, ugyanakkor itt a diákok számára már öt digitális tankönyvet választhatnak az adott évfolyam kiadványai közül. A tankönyvek interaktív környezettel segítik az élményszerűbb, gyorsabb és maradandóbb tanulást, olyan szülőknek és gyermekeiknek ajánlott, akik szeretnék érdekesebbé tenni az otthoni tanulást. A szolgáltatás bármely havi díjas Vodafone lakossági mobil szolgáltatás csomaghoz aktiválható a MyVodafone applikációban, online vagy telefonos ügyfélszolgálaton keresztül, új előfizetéssel webshopunkban és üzletekben is igényelhetik az ügyfelek. A szolgáltatást a szülő is megrendelheti, a tanulónak nem kell rendelkezni Vodafone előfizetéssel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Továbbra is ingyenesen igényelhetők a látássérülteket segítő szoftverek

szo okt 24 , 2020
Folytatódik az országos licenc program: minden Magyarországon élő és határon túli, magyar igazolvánnyal rendelkező látássérült vagy olvasásban akadályozott állampolgár ingyenesen juthat hozzá a legnépszerűbb segítő szoftverek magyar nyelvű változataihoz. A látássérült vagy olvasásban akadályozott magyar állampolgárok és az érintetteket oktató intézmények, foglalkoztató cégek, részükre szolgáltató szervezetek, valamint az őket segítő […]
látássérült