Az Alienware gamer-ready asztali géppel hódítana

alienwareAz Alienware bemutatta az Alienware Aurora Ryzen Edition R10-et, amelyet a nagy teljesítményű játékhoz és tervezéshez fejlesztett ki. Az új asztali számítógép választható az AMD legújabb, akár 16 magos Ryzen 5000 processzorával, illetve az új AMD Radeon 6800 XT sorozatú vagy az NVIDIA GeForce RTX 30-as sorozatú videokártyával. Az új Aurora háza szerszámok használata nélkül bővíthető, akár 128 GB HyperX FURY DDR4 kétcsatornás RAM memória is beépíthető – ez a korábbi generációk memóriájának kétszerese –, így a játékosok és tervezők könnyedén dolgozhatnak nagy fájlokkal, és zökkenőmentesen futtathatják kedvenc számítógépes játékaikat.

A felhasználók streamelhetnek, a csúcsra törhetnek kedvenc játékaikban, és nagy feldolgozási teljesítményt igénylő alkalmazásokat is használhatnak – az új Aurora Ryzen R10 mindennel elbír, miközben a légáramlás innovatív kialakítása és a párarekeszes hűtési technológia elvezeti a hőt, ezzel tovább javítja a teljesítményt, amikor a leginkább szükség van rá. A gép Lunar Light (Holdfény) és Dark Side of the Moon (A Hold sötét oldala) színben érhető el.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Vodafone meghosszabbítja a UPC mail fiókhoz való hozzáférést

csü febr 4 , 2021
ShareTweetPinShareA Vodafone Magyarország 2021. május 31-ig meghosszabbítja a UPC e-mail fiókhoz és az e-mail webtárhelyen tárolt tartalmakhoz való hozzáférést. A szolgáltató a UPC-től átvett Webmail szolgáltatást 2021. március 1-jén megszünteti, de a hozzáférés és a tartalmak három hónappal tovább állnak majd a felhasználók rendelkezésére. A Vodafone Magyarország a tavalyi év […]
e-mail

És még ez is...