Az Acer bemutatta a Chromebook Spin 713-at

Az Acer kibővítette konzumer- és üzleti Chromebook-portfólióját az új Chromebook Spin 713 modellel.

Az Intel Project Athena innovációs program részeként az új Acer Chromebook Spin 713 akár tizedik generációs Intel Core i7 vPro processzorral is elérhető. A készülék beépített, 2K felbontású, 13,5 coll képátlós, 3:2 képarányú VeriView kijelzővel rendelkezik. A felhasználók több, mint egy teljes munkanapos rendelkezésre állási időt kapnak, a gyorstöltés-funkcióval rendelkező akkumulátor akár tízórás tiszta rendelkezésre állási időt ígér. Az eszköz akár 16 GB DDR4 SDRAM-mal, és akár 256 GB PCIe NVMe SSD háttértárolóval rendelkezhet. Az Acer Chromebook Spin 713 egy teljesen új, megmunkált alumínium-házat kapott, újraerősített kivitellel, amely katonai szintű ellenálló képességet biztosít (U.S. MIL-STD 810G), így az eszköz hatékonyan áll ellen ütésnek, leejtésnek, korróziónak. Az újragondolt kivitel tartalmazza a megerősített sarokszéleket is, ezek leginkább leejtésnél lehetnek hatékonyak akár 122 centiméter magasságból is remekbeszabott az ellenálló képesség.

Mindezek mellé akár hatvan kilogrammos nyomóerőnek is képes ellenállni a burkolat. Az eszköz alakítható dizájnnal kerül a boltok polcaira: 360 fokban forgatható az érintés-érzékeny kijelző, emellett négy különböző módban lehet használni: kijelző módban prezentációkhoz, táblagép módban jegyzeteléshez vagy rajzoláshoz, kagylóhéj-módban gépeléshez ideális, sátor módban pedig a legkisebb helyeken is hatékonyak lehetünk. Az eszköznek 2 USB 3.1 Type-C aljzata van, támogatva az USB 3.2 Gen 1 (akár 5 Gbps) szabványt, Display Port USB-C aljzaton át, valamint rendelkezik USB töltési lehetőséggel is. Mindemellett találhatunk HDMI aljzatot, USB 3.0-t és MicroSD kártyaolvasót is. Dupla sávszélességű wifi 6 AX201 (802.11ax) 2×2 MU-MIMO technológiával gondoskodik arról, hogy a vezeték nélküli kapcsolat gyors és stabil maradjon, míg a Bluetooth 5.0 szabvány gyors és masszív kapcsolódási lehetőséget jelent külső eszközök csatlakoztatásához. A készülék mindössze egy kilogrammot nyom: az Acer Chromebook Spin 311 tökéletesen belefér egy hátizsákba, vagy egy sima szatyorba, így kényelmesen hordozható az otthon és az iskola között.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Magyar-nyelvű mesterséges intelligencia és robotikai képzési rendszer készült

szo jún 27 , 2020
A legújabb digitális tudások, a mesterséges intelligencia és robotika oktatásához szükséges tananyag és módszertan készült, amely ráadásul több nyelven (magyarul, angolul és németül) is elérhető a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT) részvételével sikeresen zárult projektben. Az Európai Unió finanszírozásával, a határokon átnyúló kapcsolatokat (Interreg) ösztönző együttműködés keretében, osztrák-magyar résztvevők által […]