Az ABC Datát választotta a NAVITEL

navitelAz ABC Data disztribútorcég regionális szerződést kötött az elektronikus térképek és autós navigációs megoldások egyik vezető Európai szolgáltatójával, a NAVITEL-lel. A gyártó kiugró növekedést ért el a közép- és kelet-európai régióban. A megállapodást követően a NAVITEL felajánlotta, hogy elektronikus térképei elérhetőek lesznek azon országok anyanyelvén, amelyekben az ABC Data jelen van. „Az ABC Data hároméves üzletfejlesztési stratégiájával összhangban a vállalat tovább növeli a regionális szerződéseinek számát, hogy 2018-ra a közép- és kelet-európai régió vezető it-disztribútora legyen. Ez az új szerződés fontos lépés a célunk elérése felé” – mondta el Poros Gábor, az ABC Data Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Magyarország: nagy forgalom, kis nyereségABC-DATA+Hungary-eredmenyekAz ABC Data Hungary Kft. a 2012 szeptember 25-i megalapítása óta töretlenün fejlődik, s tavaly már a 12,4 milliárdos forgalom mellett majdnem 26 millillió forint nyereséget is termelt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Már megint nyakunkon az Ország Boltja verseny

csü júl 21 , 2016
Idén hatodik alkalommal indítja útjára az Árukereső.hu a hazai webáruházak megmérettetését, az Ország Boltja versenyt. A verseny fő célja, hogy az internetező közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékeléseinek segítségével megtalálja és bemutassa a legkiválóbb szolgáltatást nyújtó és legnépszerűbb webáruházakat. Idén eddig több mint 260 webáruház nevezett be […]
Kiskereskedelem, kosár

Friss, ropogós