Az 5G újabb hasznos megoldásokat eredményezhet

A Vodafone Magyarország belföldön elsőként, Budapest belvárosára kiterjedően megkezdte a kereskedelmi 5G-szolgáltatást, s ennek kapcsán nyilatkoztak a vállalat vezetői.

Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy a vállalatcsoport világszerte csaknem 700 millió ügyfelet szolgál ki, és felelősséget érez azért, hogy a technológiai újításait a felhasználók javára fordítsa. Az 5G sikere mögött vállalkozók, kormányzati szereplők, szabályozók, egyetemek, innovátorok és iparági szereplők együttműködése áll, és eredményezhet újabb hasznos megoldásokat – tette hozzá.

A Vodafone Magyarország vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese hálózati mérföldkőnek nevezte az 5G-technológia fejlesztéseit, és felidézte, hogy a főváros első 5G-bázisállomását is a Vodafone helyezte üzembe. Budai J. Gergő fontosnak nevezte, hogy az új technológiát mindenki számára érthetővé és elérhetővé tegyék.

Király István, a Vodafone Magyarország vállalati szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese üdvözölte, hogy Magyarország is részt vett a vállalat 5G-tesztjeiben, és ezzel hozzájárult az intelligens eszközökben rejlő lehetőségek kihasználásához. Az 5G forradalmasítani fogja az ipart, és hozzásegítheti Magyarországot ahhoz, hogy az intelligens eszközök terjedését is a hasznára fordíthassa – tette hozzá.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Meredeken emelkedett a Netflix árfolyama a vártnál jobb gyorsjelentés után

sze okt 23 , 2019
Meredeken, csaknem tíz százalékkal emelkedett a Netflix amerikai médiaszolgáltató és produkciós vállalat árfolyama a New York-i tőzsdén, miután a cég harmadik negyedévi beszámolójából kiderült, hogy a várakozást meghaladó mértékben nőtt előfizetőinek száma. A részvény aznap 0,71 százalékos pluszban fejezte be a kereskedést, a zárás után közzétett kedvező gyorsjelentés hatására 9,86 […]