Autópálya üzemeltetés: a Delta lett a rendszerintegrátor

autópálya matricaA Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. a Delta Systems-szet bízta meg az it-rendszerintegrátori feladatok ellátásával.

A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. 2022. augusztusában komplex informatikai alapstruktúra megvalósításával, valamint fizikai kiszolgáló infrastruktúra telepítésével és migrációjával bízta meg a közlekedési informatika piacának meghatározó szereplőjét, a Delta Systems-et, a Delta Technologies leányvállalatát. A megbízás a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. által a Magyar Közút Nonprofit Zrt-től átvett 1237 km meglévő gyorsforgalmi út üzemeltetéséhez és fenntartásához kapcsolódik.

A 26 alrendszerből álló teljes informatikai infrastruktúrában a Delta Systems többek között a forgalomfigyelő rendszert, a diszpécser szolgálat rendszerét, a pihenőhelyek monitoring rendszerét, valamint a teljes informatikai biztonság rendszerét építette ki a tervezéstől a megvalósításig. A projekt magában foglalta a licenc szintig tartó tervezést, a virtuális adatközpont környezetben való infrastruktúra megvalósítását, az implementációs és migrációs feladatokat, valamint az üzemeltetés támogatását.

A projekt átadását követően a Delta Systems az üzemeltetés és az informatikai támogatás során alacsony karbantartási igényű, automatizált megoldásokat épít ki a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. számára.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Morgan Stanley: amíg van tehetséges szakember, bővítünk Budapesten

vas okt 16 , 2022
ShareTweetPinShareTovábbi növekedést tervez Budapesten a Morgan Stanley, miközben a nemzetközi pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó vállalat globális kockázatkezelési személyzetének már negyede Budapesten dolgozik – mondta Keishi Hotsuki, a Morgan Stanley kockázatkezelési igazgatója. Az igazgató Magyarország fő vonzerejének nevezte a jelentős számú tehetséges elemző szakembert. A magyar oktatási rendszer sok analitikus gondolkodású, erős […]
Morgan Stanley

És még ez is...