Átverte a gyerekeket, lopásért ülhet

mobil-tolvajEgészen röviden: a rétsági nyomozók a 18 éves férfitól az eltulajdonított mobiltelefont lefoglalták, azt a sértettnek visszaadták, az eljárást vádemelési javaslattal lezárták. Részletesen: a Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 18 éves acsai tolvaj ellen. A nyomozás adatai alapján 2014. november 24-én a Nógrádsápi Általános Iskola előtti területen egy lány elveszítette mobiltelefonját, amit az iskola szorgos tanulói megtaláltak.

A gyerekeknek az acsai illetőségű enyveskezű azt hazudta, hogy a telefon az ő tulajdona és azt magához vette. Miután a jogos tulajdonos nem találta meg a telefonját, a hatósághoz fordult segítségért. A rendőrök rapid nyomozást követően a becsület útjáról letért férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki a tanuvallomások súlya alatt megtört, s a bűncselekmény elkövetését elismerte. A telefont a bűnözőnél tartott házkutatáson lefoglalták, majd a boldog sértett részére visszaadtak. A nyomozást a nyomozók a napokban befejezték és az ügy iratait vádemelési javaslattal a Balassagyarmati Járási Ügyészségnek megküldték.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kimúlt a debil szülőknek segítő honlap

sze dec 31 , 2014
Hónapok óta elérhetetlen a felelosvideojatek.hu. A honlap Facebook oldala ugyan még üzemel, de az utolsó poszt márciusi. Mint korábban megírtuk: a Felelős videojáték nevű online portálon tesztek és kutatások, játékleírások és szakemberek véleménye segíti a szülőket, hogy jobban eligazodjanak a játékok világában. A videojátékokról felelősen platform alapvető küldetése, hogy felkészítse a […]