Átlépte a kétmilliós álomhatárt a UPC

Átlépte a két milliót a UPC Magyarország előfizetéseinek száma, a cég árbevétele 10,2 százalékkal nőtt a harmadik negyedévben. A vezetékes és mobil előfizetések száma 128 ezres éves emelkedéssel 2 millió 25 ezer fölé emelkedett, ami 6,8 százalékos bővülés az előző év azonos időszakához képest – közölte a vállalat.

A UPC szolgáltatásai országszerte több mint 1 millió 764 ezer háztartásban voltak elérhetők szeptember végére. A nagy sebességű internetszolgáltatás előfizetéseinek száma egy év alatt 39 900-zal nőtt, így elérte a 655 ezret, a digitális és analóg televíziószolgáltatásra kötött előfizetések száma pedig több mint 17 ezer új előfizetéssel 677 700-ra bővült. A mobil előfizetések száma 24 700-zal nőtt, így szeptember végére megközelítette a 81 400-at, a vezetékes telefonszolgáltatás előfizetéseinek száma pedig egy év alatt 47 ezerrel emelkedett, így a harmadik negyedév végén meghaladta a 611 800-at.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Telenor után elindult az iPhone X értékesítése a Vodafone-nál és a Magyar Telekomnál is

vas nov 5 , 2017
November 3-án elindult az Apple csúcsmodelljének értékesítése a Vodafone-nál és a Magyar Telekomnál is. A Telenor mindkét céget megelőzta pár nappal. A Vodafone kínálatába az iPhone X 64GB és 256GB-os belső memóriával, asztroszürke és ezüst színekben érkezik. A készülék elérhető lesz Red Infinity tarifával is, amely a korlátlan belföldi hívás […]
iPhone

Friss, ropogós