Átigazolási szezon: a Xerox-nál az IBM alelnöke

JohnKennedyTöbb évtizedes márkaépítő, illetve kiemelkedően eredményes marketingkommunikációs karrier áll John Kennedy mögött, akit a napokban neveztek ki a Xerox marketingvezetőjévé (CMO), és ezzel együtt a vállalat marketingért felelős alelnökévé. Az ötven esztendős szakember a Harvard Egyetemen szerezte MBA diplomáját közgazdaságtanból. Előtte elvégezte a politikatudományi szakot a North Carolina Egyetemen. Marketinges pályafutását a Bank of America-nál kezdte, majd a Procter & Gamble-nél képezte tovább magát ezen a területen.

1996-ban csatlakozott az IBM-hez, ahol marketinggel, kereskedelemmel és vállalati stratégiával foglalkozott az USA-ban és Ázsiában. Az elmúlt időszakban az IBM alelnökeként a cég üzleti szolgáltatásainak marketing tevékenységét koordinálta nemzetközi szinten. Ebből a pozícióból érkezett a Xerox-hoz, ahol július 28-án állt munkába, hogy tovább építse a piacvezető dokumentumkezelési vállalat globális ismertségét, és a digitális kor kihívásainak megfelelve erősítse a Xerox márkát világszerte.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Elérte az 1,4 milliót a nem hagyományos telefonvonalak száma

szo aug 2 , 2014
Az NMHH gyorsjelentése szerint júniusban a hagyományos vezetékes telefon-vonalak száma a hónapban 1,577 millió (az előző hónapban 1,596 millió), a kábeltelevíziós hálózaton működő hangcsatornák száma 743 ezer (az előző hónapban 737 ezer), míg az IP-alapú hangcsatornák száma 673 ezerre nőtt az előző havi 660 ezerről. A hangcsatornák számának becsült értéke […]
telefon

És még ez is...