Átfogó és biztonságos fájlkezelést ígér a Novell

HargitaiZsoltÚj erőforrás-kezelési és riportkészítési képességekkel bővült a Novell portfóliója, amely teljes körű, hatékony és biztonságos fájlkezelést tesz lehetővé. A társaság ugyanis bejelentette, hogy elérhetővé vált a Novell Storage Manager 4.0 és a Novell File Reporter 2.5. A megoldások a Novell Filr mobil fájlmegosztó eszközzel kiegészülve átfogó és biztonságos, személyazonosság-alapú fájlkezelést tesznek lehetővé a vállalatokon belül, és javítják az adattároló rendszerek hatékonyságát. Az új termékek többek között a fájlok és metaadatok másolási lehetőségeiben, az SQL rendszerek támogatásában és a jelentések készítésében tartalmaznak újdonságokat. A Novell Storage Manager az adattárolási erőforrások felügyeletében segíti a vállalatokat, míg a paletta másik frissülő eleme, a File Reporter pedig arról nyújt átfogó képet a vállalatok számára, hogy egy adott könyvtárhoz ki férhet hozzá, illetve egy adott alkalmazott milyen jogokkal rendelkezik.

„A korábbi várakozásokkal és előrejelzésekkel ellentétben a wikik, blogok és egyéb webalapú csoportmunka-eszközök nem vették át a dokumentumok szerepét, továbbra is a hagyományos fájlok biztosítják a közös munka alapját a cégeknél. Ezért a vállalatoknak a jövőben is érdemes hangsúlyt fektetni a fájlok és dokumentumok kezelésére a vállalati csoportmunka-stratégia kialakítása során, amint azt a Gartner egyik elemzése is alátámasztja. A Novell átfogó fájlkezelési portfóliójával teljes körű támogatást nyújt ebben a szervezeteknek” – foglalta össze Hargitai Zsolt, a Magyarországi Képviselet üzletfejlesztési vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Családbarát lenne a Magyar Telekom?

hét nov 10 , 2014
A “Családbarát Vállalat 2014” pályázaton a Magyar Telekom Csoport különdíjat nyert. A Díjat olyan vállalatok számára adományozzák, amelyek családbarát, munka-magánélet egyensúlyát támogató működésükkel hozzájárulnak a társadalom családbarát szemléletének erősítéséhez, a gyermekvállalás támogatásához. A nagyvállalati kategóriában a pályázaton a Magyar Telekom és leányvállalata, a T-Systems Magyarország különdíjat nyert, amit a zsűri […]

Friss, ropogós