ATEN VM1600, a zökkenőmentes közvetítésért (x)

ATEN-VM1600

A VM1600 16×16 portos Moduláris Mátrix Switch rugalmas hozzáférést és valósidejű vezérlést biztosít, több helyi és távoli A/V bemeneti eszközhöz. Egymástól függetlenül kapcsolhat video és/vagy audio tartalmat különböző kijelzőkre, projektorokra, hangszórókra az eszköz felületén elhelyezkedő nyomógombokkal. A beépített, úgynevezett Scaler folyamatosan kódolja a video formátumát annak érdekében, hogy zökkenőmentes, valósidejű kapcsolást tegyen lehetővé. A készülék elején elhelyezkedő LCD kijelzőn az aktív port kapcsolódások láthatók, s itt választható ki az EDID Mód, amellyel az adott körülményekhez mérten legjobb felbontás biztosítható, a különböző monitorokon.

A VM1600 könnyen bővíthető, és képes kezelni a hot-swap csatlakoztatható ATEN I/O kártyákat. Automatikus jelkonverzióval ellátott, így bármilyen digitális video formátum kombinációt engedélyez. Ideális lehet olyan A/V jelforgalmat lebonyolító helyeken, mint a közvetítőállomások, forgalmat és szállítást megfigyelő és vezérlő termek, sürgősségi központok, emellett bármely olyan létesítményben, ahol nagy sebességű audio/videojel közvetítésre van szükség.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

PreGa: nagy és örök igazságok derültek ki

hét márc 16 , 2015
A PreGa agrárinformatikai konferencián az a senki által nem is sejtett igazság derült ki, hogy a több ezer éves múltra visszatekintő mezőgazdaság és az alig pár évtizedes informatika kiválóan együtt tud működni. Sőt még arra is fény derült, hogy az informatika csak a megoldást tudja szállítani, de a problémát a nyitott […]