Átalakítja mobiladat-csomagjait a Magyar Telekom

mobilOktóber 1-től megújítja mobiladat portfólióját a Magyar Telekom, és a korábbi ajánlatoknál szélesebb választékot kínál ügyfeleinek. Az új internetezési szokásokhoz igazodó tematikus adatopciók lehetővé teszik, hogy a felhasználók egyéni, a saját igényeiknek megfelelő „csomagot” állíthassanak össze. Ugyanakkor lehetőség van a meglévő csomagok felturbózására is, anélkül, hogy az ügyfélnek hosszú távra el kellene köteleznie magát.

Az okostelefonjukon mobilinternettel rendelkező ügyfelek átlagosan havi 40 órát töltenek internetezéssel, ezen belül vannak, akik szinte csak közösségi oldalakat látogatnak, vannak, akik csak böngésznek és e-maileznek, de vannak az éjszakai baglyok is, akik éjfél után neteznek, és vannak például a netes tévésorozat-rajongók. A Telekom korlátlan tematikus adatopciói elnevezésükben is követik a leggyakoribb tevékenységeket, így jöttek létre a: Közösségi oldalak, a Böngészés és e-mail, az Éjszakai net, a TV és Film (TVGO) nevű adatopciók. Az új tematikus mobil adatopciók korlátlanul igénybe vehetők a célnak megfelelően akár egyenként, de akár variálva is.

Az új portfólió további újdonsága, hogy a már meglévő mobilinternet csomagok is tovább bővíthetők, a szintén október 1-től bevezetett egy és három gigabyte-os változatban elérhető Turbó adatbővítő opciókkal. A Turbó opciók nagy előnye, hogy eseti jelleggel használhatók, az ügyfeleknek nem kell hosszú távra elköteleződni. A harminc napra megrendelhető Turbó opciót választókat nem terhelik hűségidővel, ugyanakkor a használat tervezhető, hiszen bármikor bekapcsoltatható, amikor épp szükség van rá, anélkül, hogy állandó havi költséget jelentene. A Turbo forgalombővítővel megvásárolt adatmennyiség megosztható DuoNet opcióval 2 SIM kártya között.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nagy pénzeket pumpáltak a T-Systems budapesti adatközpontjába

csü okt 2 , 2014
Fenntarthatóbb működést és az ügyfelek számára is kedvezőbb üzleti konstrukciót tesz lehetővé a T-Systems Magyarország budapesti adatközpontjában megvalósított, nettó 790 millió forint értékű fejlesztés, amelynek keretében többek között a mérési és hűtési rendszert is korszerűsítettek. A 2010-ben megkezdett folyamatot lezáró eseményen, 2014. szeptember 30-án Ragoncsa Géza, a vállalat vezérigazgató-helyettese elmondta: […]

És még ez is...