Átadták az intelligens parkolási rendszert Kecskeméten

Nemzeti-mobilfizetes-kecskemetÁtadták a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. által kiépített első magyarországi intelligens parkolási rendszert a kecskeméti Kálvin téren pénteken, amely valós idejű parkolóhely foglaltsági adatokat szolgáltat a közlekedőknek és az üzemeltetőknek. A nettó ötmillió forintos beruházást a zrt. saját forrásból biztosította.

Németh Lászlóné, a Miniszterelnökség nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkára a kecskeméti önkormányzat és a mobilfizetési társaság sajtótájékoztatóján elmondta: a nemzeti smart city technológiai platformhoz kapcsolódó kecskeméti pilot projekt sikeres működése esetén a kiépített technológia intelligens városi megoldásként számos magyar város közterületi parkolását egészítheti ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Fortinet segít a kritikus biztonsági kockázatok feltárásában

ked ápr 5 , 2016
A Fortinet bejelentette új Cyber Threat Assessment Program (CTAP) bevezetését. A programnak köszönhetően a cégek részletes áttekintést kapnak a hálózataikat érintő kiberfenyegetettségekről – milyen típusú a fenyegetés, mennyi áll fenn belőle –, azokról is, amelyeket a többi, már meglévő biztonsági szoftverek nem észlelnek. Az új megoldást a Fortinet és a […]
hacker

Friss, ropogós