Átadták az Albacomp RI Kft. innovációs központját

AlbacompÁtadták az Albacomp RI Kft. innovációs központját Székesfehérváron; a közel 1,5 milliárd forint összköltségű beruházáshoz a cég mintegy 850 millió forintos uniós támogatást használt fel. Minárovits Márton, a kft. ügyvezető igazgatója közölte, hogy az új innovációs központ négyszintes, négyezer négyzetméteres. Az irodaházban és a hozzá kapcsolódó gyártócsarnokban helyet kapott a cég minden kutatás-fejlesztési, back office, kereskedelmi, szolgáltatási, oktatási és gyártási tevékenysége.

Az épületben a társaság komplex szolgáltatást nyújt a betelepülő kutató-fejlesztő cégek számára a nagy biztonságú szerver terem, a felhő alapú ASP-szolgáltatásokhoz szükséges szerverek, nagy teljesítményű hálózati infrastruktúra révén. Magyarországon egyedülálló minőségű Tempest mérőlabort is kialakítottak benne. A cégvezető beszélt arról is, hogy uniós forrásból intelligens lázmérő, pumpálás nélküli vérnyomásmérő és szúrás nélküli vércukormérő kifejlesztését tervezik. További terveik között szerepel smart city (okos város), smart home (okos otthon) és smart metering (okos mérőeszközök) kifejlesztése is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Elképesztő dolgok lesznek a CES 2016 eCommerce Piacterén

hét nov 9 , 2015
Újgenerációs mobilfizető applikációkkal, innovatív beléptető rendszerekkel, sosem látott felhőalapú megoldásokkal és megannyi izgalmas újdonsággal érkezik a CES 2016 egyik nagy dobása, az eCommerce Piactér, amely igazi Kánaán az online vásárlás iránt érdeklődőknek. Itt mutatkozik be például a Digitális Fizetőeszközök Fóruma, de kiderül az is, hogyan néz ki a jövő e-pénztárcája, […]