ARENA4+ lett a Network4

ARENA4+Átnevezik a Network4 médiacsoport streamingszolgáltatását és honlapját.

Az ARENA4+ streamingszolgáltató a jövőben a NET4+ nevet viseli, és mostantól NET4 lesz a médiacsoport információs oldalának neve. A ráncfelvarrásra a folyamatos bővülés, az észszerűség és a modernizáció jegyében volt szükség. Nagyot nőtt a Network4 csoport kínálata az elmúlt időszakban, megszületett például az új sportcsatorna, a MATCH4 és újabb értékes sportjogok kerültek a médiacéghez. Joggal merült fel a kérdés, hogy ha az ARENA4 és a MATCH4 műsorai, valamint egyéb exkluzív tartalmak is láthatók a streamingszolgáltatáson keresztül, akkor miért ARENA4+-nak nevezik ezt a felületet? Az egyszerűség jegyében a streaming platform mostantól a NET4+ nevet viseli.

Változik a Network4 honlapjának a neve is, értelemszerűen ez is a NET4 brand alá vonul. A jövőben a NET4 lesz a sport- és a szórakoztatás információs központja, ahol a már megszokott sporttartalom, podcastok és interjúk mellett a Network4 szórakoztató csatornái (TV4, STORY4, GALAXY4, FILM4) is markáns megjelenést kapnak. A fejlesztések jelen pillanatban is gőzerővel zajlanak, hogy a fogyasztók mindent egy helyen, nagy dózisban és megfelelő adagolásban kaphassanak. A meglévő online felhasználók életének könnyítése érdekében egyelőre maradnak a régi URL-ek.

„Most jött el az ideje, hogy egységesítsük a Network4-csoport online jelenlétét” – mondta el Varga Attila, a Network4 online tartalomfejlesztési és kommunikációs igazgatója. „Első lépésként megjelent a NET4+ névre keresztelt applikációnk iOS és Android okostelefonokra és tabletekre, úton van ugyanez az AppleTV-re és az Androidra épülő médiaboxokra és okostévékre. A streamingszolgáltatás online is ugyanazt nyújtja, mint az appokban, így csak idő kérdése volt mikor nevezzük át az ARENA4+-t NET4+-ra, az egyelőre sporthíreket, exkluzív interjúkat, podcastokat közlő ARENA4 honlapot pedig NET4-re. A tartalom maradt mindkét oldalon, sőt, hamarosan bővülni is fog.”


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Visszaesett a nagy internetes cégek fellépése a gyűlöletbeszéddel szemben

szo nov 26 , 2022
Az internetes felületek működtetéséért felelős vállalatok, hasonlóan a tavalyi arányhoz, 63,3 százalékban távolították el a gyűlöletbeszédet tartalmazó weboldalaikról, ez visszaesést jelent a 2020-as 71 százalékhoz képest. Az Európai Bizottság (EB) csütörtökön tette közzé, az online gyűlöletbeszéd felszámolását célzó magatartási kódex betartására vonatkozó értékelését. Az értékelés szerint, a vállalatok által 24 […]
gyűlöletbeszéd

És még ez is...