Árat emelt a Magyar Telekom

A Magyar Telekom a Next díjcsomagok új tarifáinak bejelentéskor nem verte nagydobra, hogy több díjcsomagja, tarifája drágul. November 1-jétől ugyanis az egyes havidíjas díjcsomagokra vonatkozó havi díjak és percdíjak is változnak: többnyire nőnek. Egy-két forinttal nő a percdíja a MédiaMánia, a Kaméleon, a Mix, az Eco,  a Mozaik és a Mozaik díjcsomagokhoz tartozó extráknak. A Like díjcsomagnak és a Fun Aranytárskártyának mind a havi-, mind a percdíja növekszik. A Hello Holnap díjcsomagok havi díja is nő. Mivel a díjmódosítások az Általános és Domino Üzletszabályzat 9.2.1. pontja szerinti kétoldalú szerződésmódosítási ajánlatnak minősülnek, azok akik következmény nélkül fel szeretnék bontani a szerződésüket, novemver 15-ig módjuk lesz erre.

Ez is érdekes

One comment to “Árat emelt a Magyar Telekom”
  1. Cserébe viszont, bevehetik az enyémet! Nem pont csak az emelésért! Pl. A "túlképzett" ügyfélszolgálat által mondottak

    alapján cselekedtem egy számla kifizetésének módjáról,majd két hét múlva rám küldtek egy hétszáz forintos SMS-t,figyelmeztetésül. Volna még történetem róluk,csak utálok gépelni!

    Üdv. Robi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.