Aranyszínű Honor 4X és 4C mobilok jönnek

arany-honorA Honor 4X és 4C modellek eddig csak fekete és fehér színekben voltak elérhetők, de ennek mostantól vége. Augusztustól aranyszínben is megvásárolhatóak lesznek. Az arany Honor 4X 65 900, az arany Honor 4C pedig 53 900 forint javasolt bruttó fogyasztói áron szerezhető be. A Honor 4X 13 megapixeles fő kamerával szerelt modell HD felbontású képernyőjének mérete 5,5 hüvelyk. A telefon belsejében egy 64 bites, nyolcmagos Kirin 620 processzor dolgozik, amelynek minden magja 1,2 GHz frekvencián fut.

A 4X kistestvére, a dual SIM-es Honor 4C fő kamerája 13 megapixeles, öthüvelykes képernyője pedig HD felbontású IPS panel. A készülék a 4X-hez hasonló külsővel rendelkezik: lekerekített élek, vékony keret a kijelző körül és textilstruktúrájú borítás a hátlapon. A készüléket még stílusosabbá teszi mindössze 8,8 milliméteres vastagsága, valamint az, hogy a főbb irányító gombok a kijelzőn kívülre kerültek.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A fáraók piramist, Obama könyvtárat épít

szo aug 22 , 2015
Visszavonulása után egymilliárd dolláros, a legmodernebb technikai eszközökre támaszkodó, digitalizált könyvtárat kíván létrehozni örökségképpen Barack Obama elnök, aki a potenciális szilíciumvölgyi és hollywoodi adományozókkal már meg is kezdte a tárgyalásokat — írta online kiadásában a The Washington Post. A lap szerint ez az összeg éppen a duplája annak, mint amennyit […]