Áprilisban majdnem 70 százalék volt a digitális tv-előfizetések aránya

monoszkopÁprilisban az előfizetők 69,9 százaléka vett igénybe digitális szolgáltatásokat. A digitális előfizetéseken belül áprilisban 1 176 ezerről 1 184 ezerre nőtt a kábeltelevízióra vagy IPTV-re előfizetők száma. A vezeték nélküli (műholdas, parabola antennával fogható) szolgáltatást 902 ezren vették igénybe, a MinDig TV Extra szolgáltatásnak pedig 111 ezer előfizetője volt a hónap végén.

A vizsgált hónapban, a gyorsjelentésben szereplő szolgáltatók adatai szerint, 37,6 százalékra emelkedett a digitális kábeltévére vagy IPTV-re előfizetők aránya. A vezeték nélküli előfizetések részesedése 32,2 százalék áprilisban, az analóg kábeltelevíziós szolgáltatásra előfizetők aránya csökkent, ebben a hónapban 30,1 százalék.

A teljes, becsült piacra vonatkozóan és valamennyi technológiát figyelembe véve a UPC a piacvezető, piaci részesedése 26,9 százalék, a második a Magyar Telekom, amelynek piaci részesedése 25,1 százalék, a harmadik a DIGI, piaci részesedése a vizsgált hónapban 24,3 százalék volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Neves onkológiai konferencián az Oncompass Calculator

sze jún 10 , 2015
Az idei ASCO-nak, a világ legnagyobb onkológiai és rákkutató konferenciáján mutatta be új informatikai megoldását a szegedi Oncompass Medicine Zrt. A hazai informatikusok, molekuláris biológusok és orvosok, egy olyan szoftvert hoztak létre, amelynek segítségével a kezelőorvosok gyorsan megkereshetik akár egy okostelefon segítségével, hogy az adott mutáció esetén, milyen hatóanyagokkal kapcsolatban […]
Szoftver, prompt

Friss, ropogós