Annyira népszerű a tudománytörténet, hogy csak na!

II-ErzsebethA világ múzeumai közül a Google felhasználói a brit főváros Tudománytörténeti Múzeumára kerestek rá a legtöbbször – derült ki az internetes óriás és a londoni városháza kutatásából. A második és a harmadik helyen is londoni intézmény, a Természettudományi Múzeum és a British Múzeum áll. A negyedik legkeresettebb a New York-i Metropolitan Múzeum, míg az ötödik a washingtoni Smitshonian Múzeum.

“Lenyűgöző, hogy ennyien érdeklődnek a Tudománytörténeti Múzeum iránt, a felmérés eredményei újabb bizonyítékkal szolgálnak arra, hogy a brit múzeumok világszínvonalúak” – fogalmazott Ian Blatchford, az 1857-ben alapított Tudománytörténeti Múzeum igazgatója. Hozzátette, hogy szeptember 1-jén nyílik eddigi legnagyratörőbb kiállításuk, mégpedig az űrkorszak születéséről. A múzeumot évente 3,3 millió látogató keresi fel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Behozhatatlan a Magyar Telekom

sze aug 5 , 2015
Az NMHH gyorsjelentése szerint júniusban a hagyományos telefonvonalon szélessávú xDSL-internetszolgáltatásra előfizetők száma 784 ezer volt. A gyorsjelentésben szereplő – legnagyobb – kábelszolgáltatók internet előfizetései júniusban 1054 ezerre nőttek. Az FTTx, vagyis (az épületig, lakásig, irodáig) optikai szálon nyújtott internet szolgáltatás esetében 412 ezer előfizetés volt a hónap végén. 2015. június […]
Internet, adsl, router, internet

Friss, ropogós