Annyira jönnek a Sharp PN-Q modelljei, hogy a 70″-os már meg is érkezett

A Sharp mámoros örömmel jelentette be, hogy a 70”-os PN-Q megjelenítője már megvásárolható.

A PN-Q sorozat új eleme a Sharp kínálatának, amellyel a vállalatok csúcsminőségű, de költséghatékony signage és tárgyalótermi használatra szánt eszközök iránti igényét igyekszik kielégíteni. A 60”-os, 80”-os és 90”-os modellek júniusban érkeznek. A PN-Q sorozat tagjai a nagy képátlóz, professzionális funkciókat és megfizethető árat kínálnak. “A sorozat készülékei sokoldalúak és rendelkeznek mindazokkal a funkciókkal, amikre a végfelhasználóknak szüksége lehet, egyúttal gondoskodnak arról, hogy minden eddiginél hangsúlyosabb legyen jelenlétünk több kategóriában is. Ez fontos eleme azon célunknak, hogy vonzó, piacvezető gyártóvá váljunk” – mondta el Chris Parker, a Sharp Europe Visual Solutions Product Managere.

Szintén mostantól érhető el a Sharp frissített PN-R és PN-Y sorozatába tartozó hét képernyő modell is. Ezek a megjelenítők sokoldalú, nagy fényerejű signage megoldást nyújtanak 24/7 használathoz. A PN-R 42”, 49” és 55” képátlójú modellek már kaphatóak, a 60” és 70” méretű modellek júniusban érkeznek. A teljes PN-Y sorozat összes modellje már megvásárolható. A következő generációs, 700cd fényerejű PN-R képernyőket forgalmas helyeken történő folyamatos használatra tervezték és tűzálló fém házuk repülőtereken történő telepítésre is alkalmassá teszi őket. A sorozat készülékei (a PN-Y kategóriával közösen) a telepítési lehetőségek egyedülálló sokféleségét kínálják, köztük az akár 90 fokos szögig előre (arccal lefelé) vagy hátra döntött (arccal felfelé) módot, valamint az álló és fekvő elrendezést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Gombamód nő az eSportok forgalma Magyarországon

hét ápr 17 , 2017
Az eSportok a legtöbb internet-felhasználóval rendelkező kelet-ázsiai régióban a legnépszerűbbek, Európa azonban – ahol az eSportok terjedésének motorja elsősorban a magas internetpenetráció és a közösségi média rohamos térnyerése – úgy tűnik gyorsan felzárkózik — derül ki egy friss kutatásából. A piac gyors ütemben nő Európában, 2018-ban a iparág összbevétele meghaladhatja az […]
e-sport

Friss, ropogós