Annyi korlátlanság nincs is, amennyi a Magyar Telekomnál már van

Még több tartalmat, többféle korlátlanságot és még nagyobb rugalmasságot biztosítanak a lakossági ügyfeleknek a Magyar Telekom megújuló vezetékes- és mobil díjcsomagjai.

Nem csak a 2000 megabites nagysebességű internet-csomagokat teszi kedvezőbb áron elérhetővé a Magyar Telekom, hanem több tévés csomagban nővelte a csatornakínálat: az alap csomag kínálata 13 HD csatornával bővül, míg a legnépszerűbb, Szuper Családi HD csomag csatornakínálata 12 HD-adással gyarapodik, így összesen 108 SD és 46 HD csatornát kínál az előfizetőknek. A társaság mobil tarifái is változnak, az ügyfelek immár szabadon választhatnak az igényeiknek megfelelően, akár a korlátlan net csomagokat is párosíthatják a legkisebb perceket is tartalmazó hang csomaggal. A távközlési társaság mindkét korlátlan adatcsomagjának előfizetői mostantól alapértelmezetten 5G lehetőséget kapnak (5G-re alkalmas készülék és hálózati lefedettség esetén) és a hálózaton elérhető legnagyobb sebességet korlátok nélkül használhatják. A Mobil S csomag ötven, míg a Mobil M a hálózaton belüli korlátlanság mellett harminc percet, vagy sms-t tartalmaz. A Mobil L bármilyen belföldi irányba korlátlan beszélgetést és sms küldést biztosít, míg a Mobil XL a kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezőknek ajánlott: ez a tarifa még nagyobb korlátlanságot kínál az EU-n belül, minden alapdíjas irányba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Magyarországon annyi a digitális rádiózásnak

vas szept 6 , 2020
ShareTweetPinShareTöbb mint 25 év után anélkül szűnik meg az országos digitális rádiós műsorszórás(DAB+), hogy országossá fejlődött és élesbe kapcsolt volna. A szakhatóság felmérése szerint ugyanis sem a tartalomszolgáltatók, sem a hallgatók nem igazán vevők a rádiózás digitális formájára — számolt be a digitrendi.hu. Magyarország 1995-ben kezdte meg a DAB sugárzási […]
radio

És még ez is...