Annyi a zsarolóvírusoknak: itt az Acronis True Image 2017 New Generation

Az Acronis True Image 2017 New Generation valós idejű védelmet nyújt a zsarolóvírusok támadásaival szemben, ráadásul tartalmazza az iparág első blockchain alapú hitelesítési és elektronikus aláírási technológiáját.

Az Acronis True Image 2017 New Generation három legfontosabb eleme, az Acronis Active Protection, amely a zsarolóvírusok felhasználói adatokat célzó támadásai ellen nyújt aktív védelmet, az Acronis Notary, amely blockchain alapú adathitelesítési és ellenőrzési lehetőséget kínál, és a az Acronis ASign, amely a „legfogyasztóbarátabb” elektronikus dokumentum-aláírási szolgáltatás. A gyártó szerint az Acronis True Image az első és egyetlen backup-megoldás a piacon, amely Active Protection technológiát alkalmaz a zsarolóvírusok támadásainak valós idejű érzékelésére és megelőzésére. Az Active Protection a biztonsági mentés alapján valamennyi adat automatikus helyreállítását, illetve a biztonsági mentések és a backup-alkalmazás önvédelmét is biztosítja.

Acronis Active Protection a zsarolóvírusok elleni valós idejű aktív védelemhez. Azonosítja a számítógépeken a szokatlan tevékenységeket, és megóvja a felhasználói adatokat, biztonsági mentéseket és a backup szoftvert a rosszindulatú programok támadásaitól. A legutóbbi technológián alapuló heurisztika segítségével észleli és elhárítja az új és a már ismert zsarolóvírusok támadásait, amivel a háttérmentést még biztonságosabbá teszi, és segítségével kevesebbszer van szükség az adatok biztonsági mentésből való helyreállítására.

Acronis Notary blockchain alapú adathitelesítéshez. Lehetővé teszi bármilyen fájl tartalmának hitelesítését, illetve ellenőrzi, hogy a tartalom módosult-e az eredeti változathoz képest. Az egyedi „digitális fájl-ujjlenyomatok” egy blockchain technológiára épülő, felosztott, nem megváltoztatható adatbázisban tárolódnak. A blockchain lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármikor ellenőrizzék az információk hitelességét. Ez különösen fontos olyan értékes dokumentumok esetében, mint szerződések, kórtörténetek és pénzügyi dokumentumok.

Acronis ASign a dokumentumok blockchain alapú hitelesítéséhez. Lehetővé teszi, hogy több fél aláírjon és hitelesítsen egy dokumentumot biztonságos és nyilvánosan ellenőrizhető digitális aláírás segítségével. A felhasználók megóvhatják biztonsági mentett dokumentumaikat, amelyeket az Acronis Notary segítségével ellenőriztek és elektronikusan aláírtak – és mindezt ugyanazon a megbízható backup-megoldáson belül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Megújult a debreceni repülőtér honlapja, mobil applikációja

sze febr 15 , 2017
Új szolgáltatásokkal és funkciókkal érhető el a debreceni nemzetközi repülőtér honlapja, bemutatták a légikikötő megújult online arculatát és mobil applikációját. Herdon István, a repülőteret üzemeltető Xanga cégcsoport vezérigazgatója elmondta: az Airport Debrecen Kft. kizárólagos marketing partnere, a weboldalt is üzemeltető InnovAir Marketing Kft. által kifejlesztett új mobiltelefonos applikációval nem csak […]

És még ez is...