Annyi a szerszámlopásnak

Milwaukee-FUEL-2Az építkezések során az egyik legnagyobb problémát a kéziszerszámok eltűnése okozza, ami megmozgatta a Milwaukee mérnökeinek fantáziáját, aminek hatására továbbfejlesztették az ONE-KEY névre keresztelt digitális szerszámplatformjukat. A felturbózott alkalmazások segítségével immár minden pillanatban látható az építési területre kivitt szerszámok teljes listáját, a felelős pedig a mobiltelefonjára kap értesítést, ha egy kéziszerszám harminc méternél távolabbra kerül a kijelölt területtől.

Az alkalmazás automatikusan és folyamatosan elmenti, hogy a szerszámot mikor és hol használták utoljára. A követés funkció mindkét irányban működik: a felhasználó akkor is értesítést kap, amikor a kéziszerszám visszakerül a kijelölt körzetébe. A ONE-KEY segítségével a nap végén így könnyedén összegyűjthetőek a szerszámok, ráadásul a fejlett elektronikának köszönhetően a funkciók működése független a kéziszerszámok akkumulátorainak töltöttségi szintjétől.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nyakunkon az idei Ethical Hacking konferencia

hét ápr 18 , 2016
Idén is új törésekkel várja a biztonsági szakmát az Ethical Hacking Konferencia. A május 12-i programban többek közt kártékony kódok családfába illesztése és hatásmechanizmus-elemzése szerepel, de arra is lesz példa, hogyan készíthető mindössze három méter távolságból digitális másolat az egyre több vállalat által elsődleges azonosítási eszközként alkalmazott beléptetőkártyákról. A konferencia […]

Friss, ropogós