Amatőrök figyelem! Itt a Sony α77 II.

sonyA Sony α77 és α700 készülékeinek örökségét folytatja az α77 II. Az új fotóaparáttal egy olyan gépet nyújt az amatőröknek, amely nemcsak az időjárás viszontagságait állja, hanem szinte minden technikai kihívásnak megfelel. Az α77 II legfőbb előnye a 79 pontos – amelyből 15 keresztszenzoros –mozgáskövető autófókusz, amelynek középső szenzora F2.8 precizitású. Az AF rendszer gyenge fényviszonyok között is jól teljesít, pontosan rögzíti a tárgyakat olyan alacsony érzékenységi szinten is, mint az EV-2 (ISO 100), amelynél még az emberi szám számára is kihívást jelent, hogy felismerje a finom részleteket. A Sony készüléke 24,3 megapixeles Exmor képszenzoros CMOS rendszert tartalmaz. A legújabb képalkotási innovációknak köszönhetően változatlan pixel számok mellett húsz százalékkal nagyobb érzékenységet nyújt, mint elődei. A gyártó szerint hibátlan képeket és alacsony képzajt biztosít széles érzékenységi tartományon belül (ISO 100 és 25600 között).

Az α 77 II három collos (7,5 cm) Xtra fine LCD kijelzőt, erős, mégis könnyű magnézium házat kapott. A fényképezőgép rácsatlakoztatható egy külső monitorra, vagy akár tömörítésmentes felvételek is készíthetők vele külső adathordozóra. Wifi használatával egy érintéssel, könnyedén csatlakoztatható az Xperia NFC képes androidos okostelefonokhoz, VAIO– és táblagépekhez. A széleslátószögű lencséktől a teleobjektívekig minden típusú lencse megtalálható az A-bajonettes család 32 tagja között. A Sony α 77 II A-bajonettes cserélhető objektíves digitális fényképezőgép Magyarországon már kapható.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Invitel: igényes, ingyenes wifi Szegeden

ked júl 8 , 2014
Szeged egyik legkedveltebb köztéri helyszínén, a Dugonics téren indította el új, ingyenes wifi szolgáltatását az Invitel. A városrehabilitáció keretében a tér 2013-ban újult meg, aminek köszönhetően az autós forgalomtól teljesen elzárt terület jött létre új pihenő- és zöldterületekkel. Az azóta nívódíjjal jutalmazott találkozóhelyen idén júliustól az Invitel jóvoltából ingyenes wifi […]
wifi radar